Sevcan62 HappyMom önerilere göre depend aldım külot bez nasıl olduğunu binmiyorum kullanınca görücez ☺️
Ranarumi Zynpsr1 bende ilk hamilelikte depend kullanmıştım memnun kaldım bende ikincide de depend Alicam
emineaycyilmaz HappyMom Valla doğumunuz yaza denk geliyorsa ve yoğun kanamanız yoksa kesinlikle ped depend kullandım isilik oldum kapalı olduğu ve hava aşırı sıcak olduğu için hastanede de bez kullandım ya o yaptı ya depend bilemiyorum ama kesinlikle ped 🤙🏻
Rabiul emineaycyilmaz hastane bezi yapmıştır bende hastane bezini kullandım rahatsız etti depend kullandım sorun yaşamadım yaz olduğu için sürekli değiştirdim
Sadeceanne2 emineaycyilmaz ben 20 haziranda yaptım doğumumu bu canpedin. Külot şeklinde olanını tesadüf eseri aldırdım o kadar rahattı ki pişikte yapmadı o kadar sıcağa rağmen
SrpYlmz HappyMom Depend aldım tavsiye üzerine ama normal gece uzun perde aldım çok kanama olmazsa bu sıcakta Depend kullanılmaz
Duygumsu HappyMom doğumdan itibaren ilk hafta depend kurtarıcım oldu sonrasında uzun ped ve günlük ped olarak ilerledim lohusa pedi almıştım hiç işime yaramadı
asli_88 Ben Canped kullanacağım etrafımda herkes onu kullanmış ve aşırı memnunlar. Zaten lohusa hali çok terleme falan oluyor canped markası terleme tahriş yapmıyormus hiç.
Seheroncul Bence kesinlikle doğumun ilk 5 günü falan depend. Aşırı rahatlık. Sonrasında zaten öyle çok aşırı bi kanama olmuyor güzel bi gece pediyle devam edilebilir. Lohusa pedi falan bence çok gereksiz.
esty35 HappyMom ilk birkaç gün depend kullandım sonrasında yine birkaç gün lohusa pedi, bir süredir de normal ped
Hayalciressam Şu an doğumumun 10.günü ilk iki gün depend kullandım (ebebekten aldım) sonraki günler doktorum pede geç depend nefes almıyor dikişin geç iyileşir dedi. Babaanne donu al en uzun pedi koy dedi öyle yapıyorum. Dikişin iyileşmesi için havayla temasa ihtiyacı varmış çünkü.
EsraAcar78 Ben doğumumda canped kulladım ilkinde başka marka kullanmıştım. Canped bambaşka bir şeymiş meğersem boşuna çekmişim o terlemeleri izleri. Hiç düşünmeyin canped alın hanımlar bir tık pahalı kalıyor belki ama inanın değmez diğerleriyle uğraşmaya.
Zey__23__ HappyMom ben depend külot bez almıştım sezeryan oldum 1 gece kaldım 2 tane kullandım sadece eve gidince ped kullan dediler dikişlerin hava alması gerekiyormuş ama normal doğumda dikiş sıkıntısı olmadığı için daha kullanışlı olur normal pedden herhalde sızdırma vs yapmadı ben beğendim
Busra_27_34_ HappyMom Canped kullandım. İlk gebeliğimde kullanmıştım çok rahattı lastikleri ve emiciligi oldukça iyiydi küçük beden bile genişti tamamen lohusa rahatlığı düşünülmüştü o yüzden ikinci gebeliğim de de aynı markadan devam etmek istiyorum ❤️ memnun kaldığım birşeyin devamını istedim 🥰
Rabia0331 Kesinlikle depend. Hem incecik pijama altında belli olmuyor hem çok emici ve çok rahat sezeryan olmama rağmen külot gibi olanı tercih ettim ilk 2-3 gün yardımla giydim sonra kendim giyebildim. Bebek bezi tarzı da hastanede kullandım yanları açılıp duruyordu ve çok kabaydı.