Canped lohusa pedi iki kere kullanabile şansım oldu ancak kaliteli bir ped kalınlığı emiş gücü güzel sızdırma yapmadı

HappyMom Ben Canped marka tercih ettim. Yan kanatlarının olmaması, iç çamaşır giymek rahatsız edici olduğunda mini şortlara takarak kullanabilmeyi seviyorum. Çamaşıra yapışması kuvvetli, hareket ettikten sonra kaymıyor ya da şekli kaybolmuyor, toparlanma rahatsızlığı vermiyor. Pedin yumuşaklığı, cildi rahatsız etmiyor, kullanım sırasında ses çıkarmıyor bu yüzden. Pedin kalınlığı. Ne çok ince sık sık değiştirme zorunluluğu olmuyor ne de rahatsız edecek kadar kalın değil. Ürün bu 👈

HappyMom
Tavsiye üzerine canped tercih ettim. Kullanımı çok kolay ve ayrıca hiç sızıntı falan yapmadı lohusaligim çok rahat geçmişti sızıntı oldumu acaba korkusu yaşamadım iyi ki de bu markayı tercih etmişim🌼

HappyMom Canped kullanmıstım hala kullanıyorum. Kilo ve boy olarak iri biri olduğum için diğer markalarda beden sıkıntısı yaşıyordum,canpedin bedenleri kiloma çok uygun ve emiciligini çok beğendim. Doğum sonrası idrar kaçırma sonunum için de tam bir kurtarıcı oldu.

HappyMom İlk gebeliğimde de bu canped markasını kullandım ve hiç bir problem yaşamadım. Gayet memnun kaldığım bi ürün oldu. Ne sızdırma ne kaşıntı ne kayma gibi problemler yaşadım. Bu yüzden ikinci gebeliğimde de tercih edeceğim bu markayı. 🤗

HappyMom Ben Canped kullanacağım. Tavsiye üzerine almıştım. Ürünleri hem kaliteli hemde güvenilir ve vücudumla uyum sağladığı için tercihim Canped

HappyMom Ben canped tercih etmiştim. Bilindik ve güvenilir marka olduğu için eczaneden almıştım.
    Spinal sezaryen ile doğum yapmıştım ayağa kaldırmadan hemen hemşireler takmışlardı doğum sonrası yoğun kanama olmasına ve 3 saatte bir değiştirmelerine rağmen hiç sızıntı yaşamadık çok konforluydu yaklaşık 30 gün kadar canped kullandım sonra normal pede geçmiştim.

HappyMom depend in hem külot hem mesane pedini aldım. Nasıl doğum yapacağımı bilmiyorum her şey sürece bağlı. Herkes farklı şekilde ikisinden de yararlanmış inşallah benim de ihtiyacımı görür boşuna almış olmam

Ben canped emici külot bez aldım ama yanlış mı aldım bilmiyorum normal ped olanlardan mı almak gerekiyordu yoksa 😀

HappyMom Valla doğumunuz yaza denk geliyorsa ve yoğun kanamanız yoksa kesinlikle ped depend kullandım isilik oldum kapalı olduğu ve hava aşırı sıcak olduğu için hastanede de bez kullandım ya o yaptı ya depend bilemiyorum ama kesinlikle ped 🤙🏻

HappyMom Depend aldım tavsiye üzerine ama normal gece uzun perde aldım çok kanama olmazsa bu sıcakta Depend kullanılmaz

HappyMom doğumdan itibaren ilk hafta depend kurtarıcım oldu sonrasında uzun ped ve günlük ped olarak ilerledim lohusa pedi almıştım hiç işime yaramadı

Ben Canped kullanacağım etrafımda herkes onu kullanmış ve aşırı memnunlar. Zaten lohusa hali çok terleme falan oluyor canped markası terleme tahriş yapmıyormus hiç.

Bence kesinlikle doğumun ilk 5 günü falan depend. Aşırı rahatlık. Sonrasında zaten öyle çok aşırı bi kanama olmuyor güzel bi gece pediyle devam edilebilir. Lohusa pedi falan bence çok gereksiz.

HappyMom ilk birkaç gün depend kullandım sonrasında yine birkaç gün lohusa pedi, bir süredir de normal ped