HappyMom Ben Canped marka tercih ettim. Yan kanatlarının olmaması, iç çamaşır giymek rahatsız edici olduğunda mini şortlara takarak kullanabilmeyi seviyorum. Çamaşıra yapışması kuvvetli, hareket ettikten sonra kaymıyor ya da şekli kaybolmuyor, toparlanma rahatsızlığı vermiyor. Pedin yumuşaklığı, cildi rahatsız etmiyor, kullanım sırasında ses çıkarmıyor bu yüzden. Pedin kalınlığı. Ne çok ince sık sık değiştirme zorunluluğu olmuyor ne de rahatsız edecek kadar kalın değil. Ürün bu 👈
Lohusa/Mesane Pedi Tercihiniz?
- Düzenlendi
HappyMom
Tavsiye üzerine canped tercih ettim. Kullanımı çok kolay ve ayrıca hiç sızıntı falan yapmadı lohusaligim çok rahat geçmişti sızıntı oldumu acaba korkusu yaşamadım iyi ki de bu markayı tercih etmişim🌼
HappyMom Canped kullanmıstım hala kullanıyorum. Kilo ve boy olarak iri biri olduğum için diğer markalarda beden sıkıntısı yaşıyordum,canpedin bedenleri kiloma çok uygun ve emiciligini çok beğendim. Doğum sonrası idrar kaçırma sonunum için de tam bir kurtarıcı oldu.
HappyMom Ben canped tercih etmiştim. Bilindik ve güvenilir marka olduğu için eczaneden almıştım.
Spinal sezaryen ile doğum yapmıştım ayağa kaldırmadan hemen hemşireler takmışlardı doğum sonrası yoğun kanama olmasına ve 3 saatte bir değiştirmelerine rağmen hiç sızıntı yaşamadık çok konforluydu yaklaşık 30 gün kadar canped kullandım sonra normal pede geçmiştim.
Ben canped emici külot bez aldım ama yanlış mı aldım bilmiyorum normal ped olanlardan mı almak gerekiyordu yoksa 😀
Depend almıştım çok memnun kaldım 🌸
HappyMom Valla doğumunuz yaza denk geliyorsa ve yoğun kanamanız yoksa kesinlikle ped depend kullandım isilik oldum kapalı olduğu ve hava aşırı sıcak olduğu için hastanede de bez kullandım ya o yaptı ya depend bilemiyorum ama kesinlikle ped 🤙🏻
Ben Canped kullanacağım etrafımda herkes onu kullanmış ve aşırı memnunlar. Zaten lohusa hali çok terleme falan oluyor canped markası terleme tahriş yapmıyormus hiç.
Depend almıştım. İnanılmaz rahattı.
Bence kesinlikle doğumun ilk 5 günü falan depend. Aşırı rahatlık. Sonrasında zaten öyle çok aşırı bi kanama olmuyor güzel bi gece pediyle devam edilebilir. Lohusa pedi falan bence çok gereksiz.
Depend aldım.