SbLBrk depend i sadece direk giyiyor muyuz üstüne ped falan takmaya gerek var mı

Gizyy Görsel paylaşma imkanınız var mı ? Paylaşırsanız çok memnun olurum ☺️ Doğum sonrası 1 paket yeterli oluyor mu kaç adet var içinde ?

Ezel16 benim kullandığım bu resimdekindendi. 10 tane var içinde Migros’tan deneme bulamayınca bunu almıştım iyi ki de almışım çok memnun kaldım. Benim kanamam fazla olmasına rağmen arttı bile

Gizyy Tamamdır çok teşekkür ederim 🥰☺️

Hanımlar cahilligimi bagislayin da. Sezaryenden sonra adet gibi kan mı geliyo bunları kullanıyoruz?

HappyMom çok fazla kanamam olmadı canped kullandım 1 gün sadece diğer günler ped kullanmıştım molped

Ben ilk doğumumda depend almıştım ama hiç rahat edememiştiim. Sonra lohusa pedi almıştım ebebekten onu daha çok sevdim. Başka markaların mesane pedleri nasıl bilmiyorum ama bence külot tipi olanların kullanımı biraz zor, benim için zordu en azından😅 lohusa pedi normal regl pedi gibi olduğu için kullanım alışkanlığı da vardı rahattı.

DmlKyra ben de bunu aldım doğum yapalı 13 gün oldu hala kullanıyorum çok rahatım. Ama tabi bir fırfırlı bir şey, eşimin kıyafetlerinden devam ettiğim ve dışarı pek çıkmadığım için fark edilmiyor yoksa rahatsız olabilirdim 🙃

Begboss yani kanama çok mu uzun sürüyor ya korktum şuan 😀 siz sezeryan mı oldunuz

HappyMom merhaba bizde 33 haftalık olduk sezeryan doğum yapanlar kullanıyor mu bunlardan 🤔

HappyMom ilk doğumumda da depend kullandım ikinci gebeliğim yine depend aldım 🥲

Ben depend aldım ama canped mi iyi depend mi iyi yorumlara bakınca iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim