Dilekyesil tabiki anlatırım cnm benm beyaz şeffaf bisi yani günlük ped kullanıyorum 1 aydır süruyor
    Seral doktorunuzla paylasti iz mi hic bebisten gelir falan dedi mi yani onun gibi bisi
      Dilekyesil şeffaf, sarı ve beyaz akıntılar kokulu olmadığı sürece normal kabul ediliyormuş canım ben bugün doktoruma sormuştum
        dide86 ya benim akiyor ya su afedersiniz kurudugunda sari oluyo bebisten gelmez insallah
        Nebosyrgnr bugun gittim amniyo sivisidir diye ultrasonla bakti bebegin sivisi iyi dedi alttan bakti akintin var dedi amnisure diye test var onu yapalim dedi su dedigim icin ama damla damla diye yaptirmadim ben korktum birazda
        Dilekyesil ben dokturuma dün akıntım çok dedim acaba enfeksiyon mu var dedim oda akıntı normal koku ve kaşıntı yoksa enfeksiyon yoktur dedi cnm yani normalmiş
        Yalinn8 ya😲gerçekten mi nerden biliyorsunuz bu bilgiyi acaba bizimle de paylaşırnisinz acaba ondan mı geçmiyor ki
          Seral yillardir hep duydugum biseydi, sonra jinekologum soyledi(ve pek cok arakadasimin jinekologu) sonra kadin dogumcum, cok kucukken biraktim kullanmayi
            Yalinn8 peki ne kullancaz günlük ped yerine doktorunuz bisi önerdi mi bn ilk defa duyuyorum cnm
              Mutlulugumm bende 25+5 oldum hala var aynen artıyor sankı her gecen gün🙈
              Seral akintim varsa rulo selpak kullandim, bi dr unuza sorun, gercekten baska baska cok arkadasimdan da duydugum bise, yillardir kullanmiyorum ama kotex inkini onerdiler, ped olarak da onu kullaniyordum ama gülnlugunu denemedim