Kizlar akintiniz var mi beyazimsi sariya donuk
Akintiniz var mii
Çoookkkk 20+3um hep oldu simdi daha cok
Dilekyesil evet benim var 🙋🏼♀️
Mutlulugumm peki nasil rengi bende 20 haftalik hamileyim akintim var
HiraMerve1 ozur dilerim ama rwngi falan nasil doktora sordunuz mu
25 haftalık hamileyim hamileleğimin başından beri var😅 ilk zamanlar daha koyuydu şuan beyaz sarı şefaf
Dilekyesil fazla sarı değilse normal afedersiniz şayet sarı ve katı kıvamlıysa biraz enfeksiyon işareti
HiraMerve1 benim seffaf su gibi ama damla damla her dk basi da olmuyo endiselendim
Dilekyesil benimki hep beyaz canim ama enfeksiyon varsa sariya donuk olur bol bol su ic canim bide ayaklarini usutme
Benimde var beyaz renkli kokusuz normalmiş olmasi 24+3 uz bizde :)
Dilekyesil bazen cok koyi sari oluyor bazende acik sari
Mutlulugumm yaşlik hissediyor musunuz peki ben paikolojik mi acaba bilemedim ya her dk bakiyorum bebegin sivisi iyi dediler bugun gittigimde doktora
EsenBursa rahatsiz oluyo msuunuz peki yaslik hissediyo musunuz
Dilekyesil 29 haftalgm basından beri var bazen beyaz genelde sarı sureklı oluyor tahlıllerm temz cıkıo enfeksıyon yok doktorm normal oldgnu soyledı yanma kasıntı yoksa
Dilekyesil bazen anlasiliyo tabiki ama gunluk ped kullaniyorm zatn onsz yapamam kankam o benim :)
EsenBursa amniyo sivisi diye gittim ben doktora sivisi iyi deyince biraz rahatladim.dogrusu ama siz sordnuz mu doktorunuza
Dilekyesil ben normal olarak bildigim icin gitmedim hastaneye ama bazen oyle bi oluyoki gunluk pedim ortalama 3 saat icinde doluyor
Mutlulugumm ne kadarlik hamilesiniz
Dilekyesil bende de var cnm o dert dün doktoruma sordum kaşıntı koku ve çok koyu sarı deyilse normal dedi
Seral sizin nasil oluyo peki anlatir misiniz lutfen bjrbirimze yardimci olalim en azndan