dide86 ya benim akiyor ya su afedersiniz kurudugunda sari oluyo bebisten gelmez insallah
Nebosyrgnr bugun gittim amniyo sivisidir diye ultrasonla bakti bebegin sivisi iyi dedi alttan bakti akintin var dedi amnisure diye test var onu yapalim dedi su dedigim icin ama damla damla diye yaptirmadim ben korktum birazda
Dilekyesil ben dokturuma dün akıntım çok dedim acaba enfeksiyon mu var dedim oda akıntı normal koku ve kaşıntı yoksa enfeksiyon yoktur dedi cnm yani normalmiş
Yalinn8 ya😲gerçekten mi nerden biliyorsunuz bu bilgiyi acaba bizimle de paylaşırnisinz acaba ondan mı geçmiyor ki
    Seral yillardir hep duydugum biseydi, sonra jinekologum soyledi(ve pek cok arakadasimin jinekologu) sonra kadin dogumcum, cok kucukken biraktim kullanmayi
      Yalinn8 peki ne kullancaz günlük ped yerine doktorunuz bisi önerdi mi bn ilk defa duyuyorum cnm
        Mutlulugumm bende 25+5 oldum hala var aynen artıyor sankı her gecen gün🙈
        Seral akintim varsa rulo selpak kullandim, bi dr unuza sorun, gercekten baska baska cok arkadasimdan da duydugum bise, yillardir kullanmiyorum ama kotex inkini onerdiler, ped olarak da onu kullaniyordum ama gülnlugunu denemedim
          Dilekyesil Yok canım onu nadir hissediyorum ama akıyor ya afedersin ben hissediyorum Tuvalet e gittiğim de sarı kokusuz akıntım oluyor
          Yalinn8 peki cnm çok teşekkür ederim cvp verdiğin 😚bi daha ki randevuda sorcam dokturuma mutlaka
          Yalinn8 bende hic oyle bir sey olmuyor takmadigim zamanda oldugu gibi taktigim zamanda. Ama takmaynca ic camasrm islandigi icin rahatsiz hissediyorm