Aleve Cerenszn 34+3 en son 33 de gittiğimde 2065. Kg 43.5 cmdi bende şu iki gündür bı kaşıntı başladı bütün vücudum da onun dışında bazen dönerken ağrım oluyor
Cerenszn Aleve kaşıntılara normal olabilir diyorlar sadece vücudunuzda kabarmalar olursa acile gidip göstermenizde fayda olur son aylarda gebelik zehirlenmesi yaşayan oluyormuş ama onun dışında benimde kaşıntım oluyor geçiyor sıcaktan deniz suyu çok iyi geliyor ❤️
Cerenszn DEF_ikiprensbirprensesmom bazen bebişlet kendileri belirliyor nasıl gelmek istediklerini yapacak bişey olmuyor 🥰 erkekler kızlara göre daha iri oluyor sanıyorum ama tabi genel bir durum bu istisnalar olabiliyor🙃 bakalım benim ne zaman gelmek isteyecek hep içimde bir his 37. Haftada doğumum olacak diyorum bir yandan kavuşmak istiyorum bir yandan korkular kaygılar bakalım 🤷🏼♀️🥰
Busraapaydn01_ Cerenszn 32+3 deyiz yarın kontrölümüz var rahat uykular yalan oldu artık sağa sola dönmek baya problem uyandığımda ellerim kollarım uyuşmuş oluyor🙂↕️
Cerenszn Aryaninannesiiii uyuyor olabilir annesi tedirgin olma 1 gün içinde hiç tepki vermezse acile gidin içiniz rahat etsin ama aklınıza kötü şeyler getirmeyin ❤️🥰
Dilara_0 Cerenszn 35+1 haftalık olduk bizde yarına randevumuz var bakalım durumlar nasıl 🥰 Oğlumu bekliyoruz. Kendisi büyüdükçe yeri daralıyor bu yüzden gece uykumuz neredeyse 0 denecek kadar az… Ödem tuttu el ve ayaklar şişlikler fazlasıyla var, mide yanması, hazımsızlık… 😮💨 Doğurmak istiyorum ama doğumdan sonra da 2 çocukla biraz zor olacağı için biraz daha dursun diyorum. 🥴😅
Cerenszn Dilara_0 kaygılar bitmiyor bende öyleyim bide benim anksiyete geçmişim var ama çok şükür daha iyiyim çocuğum bana iyi geldi onun gelişini hayatıma güzel dokunmasını hayal ediyorum korkularıma iyi geliyor 🥰
ELA_buglem Cerenszn malesef normel oturdugum ıcın suan ayaklarım felaket bacaklarıma burdu basım da agrıyor acaba agrı kesıcı ıcsem sorun olurmu bılemedım onceden rahatsızken grekmedıkce ıcme demıstı ama suan son aydayım ya palpr ıcsem bıse olrmu ya
Cerenszn ELA_buglem ağrı kesici sadece parol onun dışında kendi kendinize ilaç almayın çünkü hepsi yasak diye biliyorum ben. Bide ben su koyuyorum kovaya soğuk ayaklarımı sokuyorum içine rahatlatıyor 🥰🤩
06Canan Cerenszn 32+3 deyiz bacak kramplarm ve arada gelen sancıları saymazsam gayet iyiyim bakalım bu ayın çıkmasını bekliyorum
ayanarta1 Cerenszn bende 31. Haftadan beri el ayak şişmesi sürekli ayak bileklerinde ağrı ile yatıp kalkmakta zorlanıyorm🙄🙄 su an 34deyiz doktor önceden bişey olmazsa 38de alacağım dedi daha önce sezaryen olmuştum. Dört gözle günlerin geçmesini bekliyorum zaten kızımıda merak ediyorum sağlıkla kavuşuruz inşallah 😍
Merwee03 Cerenszn bende 34+3 ün yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek bayramdan önce gittiğimde 2 kg dedi
Mranaa Sarina98 ödem olduğunu nasıl anlıyoruz bende diyorum ki aldığım kiloların inşallah bir kısmı odemdir:)
Sarina98 Mranaa ben hiç bir zaman bu kadar kilo almadım, ayaklarım hep şişiyo hamilelikte, yüzüm davul gibi oldu) ilk hamileliğimde de böyleydi. Doğumdan sonra çekildi. Suyum birde çok fazla, o nedenle de şişiyorum)
Sarina98 Mranaa son haftalarda ödeme meyilli oluyoruz, o nedenle ödemdir diye düşün. Kilo istesekde çok fazla alamayız
surmene-1967 Cerenszn 32+5 cumartesi kontrolüm var en son 1800 gramdı🥰 bugüne kadar 2 kilo aldım bu ara geceleri uyuyamıyorum dalamıyorum bi türlü oğlum aşırı hareketli bazı günler canım yanıyor ara sıra bel ağrısı onun haricinde bi sıkıntı yok. Doğumu planlamadık nası doğum yapacağımı aşırıııı merak ediyorum 😕
Mranaa Cerenszn tam 34 deyim bende çalışıyorum hala o yüzden ayaklarım şişiyor maalesef çabuk yoruluyorum karnım büyüdükçe harketler tabiki zor ben daha gün alamadım sezaryen için. Allah yardımcımız olsun kizlar
Alicenne Sarina98 sanırım fazla sudan şişiyoruz evet. Benim de suyum fazlaymış biraz sadece ayaklarım şişiyor
miphr Sarina98 Merhaba, suyun fazlalığı ile ilgili doktorunuz ne diyor? Benimde fazla biraz korkuttu ciğer gelişimini etkiler diye ama her doktorda farklı bir yorum yapıyor.