ayanarta1 Cerenszn bende 31. Haftadan beri el ayak şişmesi sürekli ayak bileklerinde ağrı ile yatıp kalkmakta zorlanıyorm🙄🙄 su an 34deyiz doktor önceden bişey olmazsa 38de alacağım dedi daha önce sezaryen olmuştum. Dört gözle günlerin geçmesini bekliyorum zaten kızımıda merak ediyorum sağlıkla kavuşuruz inşallah 😍
Merwee03 Cerenszn bende 34+3 ün yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek bayramdan önce gittiğimde 2 kg dedi
Mranaa Sarina98 ödem olduğunu nasıl anlıyoruz bende diyorum ki aldığım kiloların inşallah bir kısmı odemdir:)
Sarina98 Mranaa ben hiç bir zaman bu kadar kilo almadım, ayaklarım hep şişiyo hamilelikte, yüzüm davul gibi oldu) ilk hamileliğimde de böyleydi. Doğumdan sonra çekildi. Suyum birde çok fazla, o nedenle de şişiyorum)
Sarina98 Mranaa son haftalarda ödeme meyilli oluyoruz, o nedenle ödemdir diye düşün. Kilo istesekde çok fazla alamayız
surmene-1967 Cerenszn 32+5 cumartesi kontrolüm var en son 1800 gramdı🥰 bugüne kadar 2 kilo aldım bu ara geceleri uyuyamıyorum dalamıyorum bi türlü oğlum aşırı hareketli bazı günler canım yanıyor ara sıra bel ağrısı onun haricinde bi sıkıntı yok. Doğumu planlamadık nası doğum yapacağımı aşırıııı merak ediyorum 😕
Mranaa Cerenszn tam 34 deyim bende çalışıyorum hala o yüzden ayaklarım şişiyor maalesef çabuk yoruluyorum karnım büyüdükçe harketler tabiki zor ben daha gün alamadım sezaryen için. Allah yardımcımız olsun kizlar
Alicenne Sarina98 sanırım fazla sudan şişiyoruz evet. Benim de suyum fazlaymış biraz sadece ayaklarım şişiyor
miphr Sarina98 Merhaba, suyun fazlalığı ile ilgili doktorunuz ne diyor? Benimde fazla biraz korkuttu ciğer gelişimini etkiler diye ama her doktorda farklı bir yorum yapıyor.
Zeyyno_ Cerenszn Bende en son 31+6haftalikken gittim Şu an 33+2haftaligiz haftaya kontrolum var bakalım Nstye gircez büyük ihtimalle Bu iki gündür karnım üst üste sertleşiyor bazen bebeğin hareketleri canımı yakıyor bacaklarım belim ağrıyor Sağlık olsun Vaktiyle Hayırlısyla kucagimiza alalım İnşallah 🥰
Cagla-2434 33+2 olduk aldığım toplam kilo 8 oldu ekstra dikkat etmiyorum ama yine de almıyorum bol bol yürüyorum son doktor kontolumde herşey yolundaydı . Kontrolüm yarın ins yüzünü gösterir çok özledim 🥹 uzun süredir sırtı dönük olarak denk geliyor ve dönmüyor 🤣. kramp yok ödem yok mide yanması yok çok şükür iyi gidiyor gibi şimdilik normal doğum bakalım tipitip neye karar verecek
Babymom07 Cagla-2434 ayy valla bende her gidişimle merakla bakıyorum dönmüyor napsak döner bilmiyorum çikolata yedim meyve yedim yok 🥲
1prensesannesi__ Cerenszn 35+1den selam asko kontrolum var ama henüz gidemedim sıcaklardan üseniyorum 31 haftalikken 1800 gr 43 cm boyumuz vardi simdi ne kadar bilmiyorum yarin gidersem güncellerim bacak kemiklerim legen kemigim belim cok agriyo ayaklarim 38 numaradan 46 numaraya gecis yapti ödemden degil ayakkabı corap bile giyemiyorum agirlastim kendimi tasiyamiyorum son 4 hafta kaldı zaman biran önce gecip bitmesi ümidiyle bebiş iyi ama ben iyi degilim 😂😂
Sarina98 Alicenne su fazla olanda şişiyor insan, oğlumda da fazlaydı. 36.5 ayaklarım 8.5 ayda 40 numaraydı . Fazla kilolu gözüküyordum.
Nurglsari eylemm09 ya bende 33 haftalığım o karın sertleşmesi bende de var evden dışarı çıkasım gelmiyor bazen korkutuyor 🤦🏼♀️
eylemm09 Nurglsari Aynen öyle ben de korkuyorum her sertleştiğinde bebek bazen toplanıyor o da can yakıyor bazen alt tarafıma iğne batar gibi bi acı oluyor
Nf3346 Cerenszn ay ben çok kötüyüm halsizim sürekli uykum geliyor 🥲 kızım 4 buçuk yaşında ilgi istiyor bazen ilgilenemiyorum üzülüyorum. Küçücük bebekleri olanlara yardım etsin . Kendimi zor taşıyorum
biranne__ Cerenszn 33+4 olduk bizde gayet iyiz biraz yalancı sancılar nefes kesilmesi var ve çok fazla sıcak basıyo sanarsın menopoz deliriyorum bazen Perşembe doktor randevusu bakalım miniğim kaç kilo oldu görücez
Meryemcelikaliyeva Cerenszn 🥰🥰 sağlıkla kucağımıza almayı Allah nasip etsin ikinci annelik deneyimim ilk kızım ocaktı kolaydı hastane çantası hazırlamak şimdi ne koymam lazım kafam karışıyor siz neler koydunuz hazırladınız mi? Çok şükür fazla kilo almadım toplam 5 kg ama geceleri çok zorlanıyorum nefes alamıyorum bide kramp sıkıntımız var sürekli bacaklarıma kramp giriyor
Cerenszn Meryemcelikaliyeva çok gereksiz şeyler almadım açıkçası kendim için bir elbise bir pijama takımı terlik depend lohusa pedi 1 paket koydum emzirme sütyeni bebek için bez, 2 çift takım birde hemşireye verilecek toplam 3 takım bol ağız mendili koydum göğüs pompası vs koymadım önermediler kendinizi ona indekslemeyin dediler gerek olmayacak dediler 2 adet müslşn tarzı örtü koydum birde kendi kişisel bakım ürünlerim :)
Sd2147_ Meryemcelikaliyeva kramp bende de oluyordu çok şükür artık olmuyor magnezyum ocean extramag kullanıyorum günde iki kere ve sade soda her gün içiyorum iyi geldi bana sizede tavsiye ederim 🌸
Betul-97 Cerenszn 34+6′da gittim 2750 olmuşuz. Perşembe tekrar çağırdı o zaman tam 36 haftalık olacağım çok az kaldı normal istiyorum nasipse. Detaylı temizlik yaptık annemle az kaldı bebeğin eşyalarını yıkadım bekliyorum 😊😊
Yeso125 Cerenszn 33+2 olduk en son 32 de gitmistik 2409 gr 46 cm boy vardi. 2 hafta önden gidiyormuş kiziko. Bu haftaya kadar cok iyi goderken artık nefes almaktan bile yoruluyorum hele bu ayak sismeleri bitirdi bizi 🙈
Cerenszn Yeso125 finale doğru az kaldı sıcaklarda Allah sabrımızı veriyor bir şekilde günü bitiriyoruz 😂