Busraapaydn01_ inanırmısını bu sabah kalktığımda sağ parmaklarımı hissetmiyordum 😂
Ağustos Anneleri Bu Posta 🥰🤰
Cerenszn 35+1 haftalık olduk bizde yarına randevumuz var bakalım durumlar nasıl 🥰
- Oğlumu bekliyoruz. Kendisi büyüdükçe yeri daralıyor bu yüzden gece uykumuz neredeyse 0 denecek kadar az…
Ödem tuttu el ve ayaklar şişlikler fazlasıyla var, mide yanması, hazımsızlık… 😮💨
Doğurmak istiyorum ama doğumdan sonra da 2 çocukla biraz zor olacağı için biraz daha dursun diyorum. 🥴😅
Cerenszn malesef normel oturdugum ıcın suan ayaklarım felaket bacaklarıma burdu basım da agrıyor acaba agrı kesıcı ıcsem sorun olurmu bılemedım onceden rahatsızken grekmedıkce ıcme demıstı ama suan son aydayım ya palpr ıcsem bıse olrmu ya
ELA_buglem ağrı kesici sadece parol onun dışında kendi kendinize ilaç almayın çünkü hepsi yasak diye biliyorum ben. Bide ben su koyuyorum kovaya soğuk ayaklarımı sokuyorum içine rahatlatıyor 🥰🤩
Cerenszn bende 31. Haftadan beri el ayak şişmesi sürekli ayak bileklerinde ağrı ile yatıp kalkmakta zorlanıyorm🙄🙄 su an 34deyiz doktor önceden bişey olmazsa 38de alacağım dedi daha önce sezaryen olmuştum. Dört gözle günlerin geçmesini bekliyorum zaten kızımıda merak ediyorum sağlıkla kavuşuruz inşallah 😍
Cerenszn 32+5 cumartesi kontrolüm var en son 1800 gramdı🥰 bugüne kadar 2 kilo aldım bu ara geceleri uyuyamıyorum dalamıyorum bi türlü oğlum aşırı hareketli bazı günler canım yanıyor ara sıra bel ağrısı onun haricinde bi sıkıntı yok. Doğumu planlamadık nası doğum yapacağımı aşırıııı merak ediyorum 😕
Cerenszn Bende en son 31+6haftalikken gittim Şu an 33+2haftaligiz haftaya kontrolum var bakalım Nstye gircez büyük ihtimalle Bu iki gündür karnım üst üste sertleşiyor bazen bebeğin hareketleri canımı yakıyor bacaklarım belim ağrıyor Sağlık olsun Vaktiyle Hayırlısyla kucagimiza alalım İnşallah 🥰
33+2 olduk aldığım toplam kilo 8 oldu ekstra dikkat etmiyorum ama yine de almıyorum bol bol yürüyorum son doktor kontolumde herşey yolundaydı . Kontrolüm yarın ins yüzünü gösterir çok özledim 🥹 uzun süredir sırtı dönük olarak denk geliyor ve dönmüyor 🤣. kramp yok ödem yok mide yanması yok çok şükür iyi gidiyor gibi şimdilik normal doğum bakalım tipitip neye karar verecek
Cerenszn 35+1den selam asko kontrolum var ama henüz gidemedim sıcaklardan üseniyorum 31 haftalikken 1800 gr 43 cm boyumuz vardi simdi ne kadar bilmiyorum yarin gidersem güncellerim bacak kemiklerim legen kemigim belim cok agriyo ayaklarim 38 numaradan 46 numaraya gecis yapti ödemden degil ayakkabı corap bile giyemiyorum agirlastim kendimi tasiyamiyorum son 4 hafta kaldı zaman biran önce gecip bitmesi ümidiyle bebiş iyi ama ben iyi degilim 😂😂
eylemm09 ya bende 33 haftalığım o karın sertleşmesi bende de var evden dışarı çıkasım gelmiyor bazen korkutuyor 🤦🏼♀️