Cerenszn Merhaba güzel anneler bugün doktor kontrolümüz vardı 33. Haftaya girdik 2100g 43 cm boyumuz 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var sağlıkla sıhhatle inşallah sona yaklaşıyoruz bu haftalarda artık ağrılar artıyor hareketler kısıtlanıyor (dizler özellikle) sizlerde durumlar nasıl bebişler nasıl ? 🥰❤️
Hulo2105 Cerenszn 33+2 🌺 valla ağırlaşmam dedim ama bir anda çöktüm. Sol ayağım yürüyünce acıyor nedenini anlamadım aksayarak yürüyorum. Geceleri biraz zor uyuyorum orama burama yastık sokuyorum sızıyorum. 38+5 te planlı sezeryanım var (kendi isteğim). Hastane çantamı bu hafta yapıcam inşallah😂 en son 31+2 de bebiş 2 kg 45 cmydi genetik olarak iri bi bebek. Ayın 18 inde kontrol var inşallah çok kilo almamıştır doktor şeker yeme demişti(şekerim yok) ama arada bal falan yiyorum tabii canım çekiyor 😂
Silan_Abdullah Cerenszn ya benim hiç bir problemim yok gebelik şekeri dışında birde sağ ayağım benimle gelmiyor çok aşırı ağrıyor
SrpYlmz Cerenszn 32+5 iz 32 de gitmiştim 2171 kilo 46 boyuydu çok şükür 🧿🫶🙏 bu cuma bida muayenem var . Eşim yazları çok yogun ilk bebeğim kedimle ikimiz beklemedeyiz evde çok sıkıcı geçiyor ve aşırı sıcak çok terliyorum hiç bı iş yapasim gelmiyor kilo almadım ama göbeğimi dizlerim taşımıyor sanırım diz kapaklarim sabahları ağrıyor buarada son üç gündür falan sağ tarafa yatınca karnım aciyor neden olduğunu anlamadım öyle işte inşallah biran önce zaman gecerde saglikla kucagimiza alırız 🙏🫶♥️🌹
Cerenszn Hulo2105 maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰❤️ malesef son haftalar artık böyle bende öyle yastıklar olmasa ne yaparım bilmiyorum 😂
Derinmom Hulo2105 sol ayagın kalçadan mı çekiyor. benim kalçamdan bildiğin çekiyor inanılmaz bir ağrı yapıyor
Cansuu34 Cerenszn ben de sıcaklardan dolayı çok fenayım 😞 bir de vajinada ağrı var normal mi bilmiyorum 5 Ağustosa gün verdi doktorum tahmini olarak zorunlu sezeryan olucam çok heyecanlıyım geceleri stres ve heyecan ldan uyuyamıyorum 🥲
Cerenszn SrpYlmz kalsiyum kaynaklı sanırım benimde öyle eldeki eklemlerim dizlerim özellikle ağrı yapıyor çoğu zaman çok ödem olmamasına rağmen havalarda etkiliyor insanı çıkılmıyor Allah korusun tansiyonu vs etkiliyor böyle böyle bitireceğiz ❤️
Aryaninannesiiii SrpYlmz merhaba bebek hareketleriniz nasıl eskiye nazara benim biraz azaldı gibi cok korkuyorum
Sarina98 Cerenszn çok zorlanıyorum artık,bir oğlum daha var son günler hep kucağımda gezmek istiyor, anlamıyor alamayacağımı. 23 aylık. Nasıl olacak bilmiyorum, yemek yapmak zulüm gibi geliyor bana bu sıcaklarda. Çok erken yoruluyorum son zamanlar.
Cerenszn Sarina98 çok normal özellikle 2. Çocuk diğeride var sizin için ekstra destek gerekiyor kıyamam ❤️ rabbim tez zamanda kolaylaştırsın bu günlerinizi 🙃
ELA_buglem Sarina98 bende cok kotuyum hatta 2 saatlık yoldan aılemden geldık ayaklarım balon gibi bacaklarım agrıyor benmde
Cerenszn Sarina98 ben su içiyorum sürekli öyle bir şişliğim vs yok şu içtikten tuvalete çıkıyorum çünkü ayaklarınızı yüksekte tutarak oturun çok ayakta durmayın tuzlu yemeyin geçecek az kaldı🥰❤️
Mranaa Sarina98 ödem olduğunu nasıl anlıyoruz bende diyorum ki aldığım kiloların inşallah bir kısmı odemdir:)
Duygudrl Bizde 32+6 olduk 🥲 benim bebeğim gün içinde çok az hareket ediyor dışarıdan uyarı versemde çok çok az hareketleri ama akşam ve gece hiç durmuyor önceden böyle değildi sizde de böyle mi acaba ?
Cerenszn Duygudrl uyuyordur annesi ❤️🥰 Benim gündüzleri belli bir saatte ve geceleri durmuyor kasıklarımla oynuyor sanki gıdıklanmakta kasılmak arası bişeyler oluyor anlamıyorum 😀
Babymom07 Duygudrl benimde gündüz çok hareket etmiyor ya akşam hiç durmuyor sürekli hareket ediyor dün baya hıçkırdı hatta hopladı durdu göbeğim normal bence 🥰
htc_eyll Duygudrl aynıymişiz sizle benim bebis de gecen hafta 5 gun boyunca cok cok az hareket ediyordu sabah 1 kez yatmadan once 1 kez gun icinde de 2 kere ya hissediyordum ya hissetmiyordum hastaneye gittim dayanamadim doktoruma da bugun 5 gun oldu bebegim en son aksam hareket etmisti bugun hic hissetmedim dedim korkacak bisey yok dedi ama uzun sure hissetmessen sorun olabilir gel direk erken farkedelim dedi son aylar kordon dolanmasi gelisim geriligi vs bi cok sorunla karsilasabiliyoruz dedi suan da cok iyi hareketleri anlayacagin gun boyu hissetmessen doktora gorunmende fayda var onun dısında az hareket ediyor diye kafana takma😊
emirtimr1 33+5 oğlum 🥹yani inanır mısın sağa yatsam dert sola yatsam dert😂 otursam kaburgam ağrıyor yürüsem bacaklarım😂 ne olacak böyle bilmiyorum 😂😂
Cerenszn emirtimr1 uykular haram oldu desenize her gece her gün fix 3te uyanıyorum 5 kadar oyalanıyorum sabah ezanı okunuyor belki uyurum diyorum biraz dalıyorum 7-8 tekrar uyanıyorum yüz üstü yatmayı çok özledim özellikler ay neyse az kaldı🥰❤️
Cerenszn ELA_buglem 2 saat artık bizler için uzun bir süre arabada bile olsanız arka koltukta ayaklarınızı dikin uzanın benim bazen çok ayakta durduysam gecesi bacak ayak topuk ağrısından uyuyamadığım oluyor 🥹
eylemm09 Cerenszn 33+0 olduk bugün bebeğim 32. Haftada 2078 gramdı 35. Haftada tekrar kontrol var bakalım kaç olmuş bende merak ediyorum sezeryan ( kendi isteğimle ) 12-16 Ağustos arasına gün aldım ama net tarih belli değil 2 hafta sonra net bi tarih söyler doktorum bakalım çok heyecanlıyım aslında bi o kadar da korkuyorum son zamanlar da artık zorluyor ağırlaştım iyice oturup kalkarken yemek yerken bile zorlanıyorum sürekli karnım sertleşiyor bu durumda artık beni çok rahatsız ediyor bebeğin hareketleri iyice sertleşti bazen o bile canımı yakıyor ama genede çok şükür çok güzel 😍
Cerenszn eylemm09 ben normal istiyorum o yüzden hiç tarih falan almadım ama tabi kendi ne şekilde gelmek isterse şu an en balından beri pozisyonumuz o yönde hala baş aşağı kanala girer gelmek isterse ne mutlu he yok ben öyle gelmiyorum derse sağlık için sorun değil sezeryan gerekirse oda olur ama normal olarak ilerliyoruz şu an dizinde sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 🥰❤️
Nurglsari eylemm09 ya bende 33 haftalığım o karın sertleşmesi bende de var evden dışarı çıkasım gelmiyor bazen korkutuyor 🤦🏼♀️
ELA_buglem Cerenszn malesef normel oturdugum ıcın suan ayaklarım felaket bacaklarıma burdu basım da agrıyor acaba agrı kesıcı ıcsem sorun olurmu bılemedım onceden rahatsızken grekmedıkce ıcme demıstı ama suan son aydayım ya palpr ıcsem bıse olrmu ya