Cerenszn merhaba bende 34+4 deyim 2640 kilomuz ve boyumuz 45 cm

Cerenszn 33+4 olduk biz de az önce kontrolden geldim kilosu 2300 dü doktorum her şey yolunda dedi benim için çok zor geçiyor sıcaklar olmasa gene iyi sol kalçama agri girmiş yürüyemiyorum bile:(zaman çabuk geçse keşke

Bugün hastane çantasını hazırladım oy oy belim koptu sıcaklarla başım dertte

Sarina98 su içildiği zaman yuruyus ya da egzersiz yapılmazsa ödeme döner vücut atamadığı için ben günde 4 litre su iciyorum hareket de ediyorum hoc bir sıkıntım yok ödem konusunda ilk gebeligimde çok vardı o zaman şu icemiyordum midem almiyordu

Cerenszn ay benim bir de 2 gündür canım çok fena oje istiyor kokusu geliyor burnuma yemek istiyorum zor tutuyorum kendimi 🤦🥲😁

Cerenszn 34+2 uyuyamıyorum hiç bel ağrısı,kasık ağrısı Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize 🥰❤️

mrwseker ayy maşallah bende yatmadan muzlu süt kalkınca kefir yumurta kaşar yiyorum iki hafta çok dikkat ediyorum insaallah kapanır o ara çok beklentim yok iri yarı birisi değilim ama haftasıyla uyumlu gitsin yeter 😁😀

Cerenszn Biz de 32+5’teyiz. Bu hafta hamileliğim çok farklı bir seviyeye ulaştı gibi hissediyorum😅 Normalde kafamı koyduğum gibi uyurdum. Anlamsız bir şekilde sabahı sabah ediyorum. Sola dönsem oğlum soldan tekmeliyor sağa dönsem sağa geçip tekmeliyor. Her sabah zaten aşırı el bileklerim ağrır vaziyette uyanıyorum. Magnezyum alıyorum ama pek fayda etmiyor. Gün içinde soda ve su iyi tüketirsem daha güzel uyanıyorum. Bizim yavru geçen hafta kontrolde baş gelişe dönmüştü. Doktor normal doğum yapabileceğimi söyledi. Bekliyorum bakalım hayırlısı, kolayı neyse o olsun hepimiz için🙏🍀💙

Umutmirzainci benim gibi ihmal etme canım bir aydır bacağım ağrıyodu kramp girmişti bu gün yarın geçer diye diye bu gün bacak fıtığına döndüğünü öğrendim mutlaka doktoruna söyle

Cansuu34 bende de vajinada ağrı oluyor bir tek bende oluyor heralde diye düşünmeye başlamıştım. Sizin kaçıncı hafta? Neden zorunlu sezeryan?

34+2 den selamlar sıcaklra dayanamamak gece uykusuzluk hızlı yorulma ani acıkma ne ararsanız var en son 32 de gitmiştim doktora 2000 gr 45 cm di birazcıcık zayıfız 😃😄