Ağustos Anneleri Bu Posta 🥰🤰
Cerenszn sürekli uyuşuk oluyor uyandığımda 😁
metemom_ ben de bugün gittim dediğiniz gibi maşallahları var 🤩 boyu kaç sizin ?
- Düzenlendi
deryaa_milena ben de 33+6 yım 🤩 ben de en çok ayak ağrılarımdan şikayetçiyim 🤦🏻♀️ sabah uyandığımda bin km yürümüş gibiyim 😂
Bugün hastane çantasını hazırladım oy oy belim koptu sıcaklarla başım dertte
Umutmirzainci 43 cm canım 😊
metemom_ oyy maşallah benim de 45 dedi 🤭😍
Cerenszn 34+2 uyuyamıyorum hiç bel ağrısı,kasık ağrısı Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize 🥰❤️
Cerenszn Biz de 32+5’teyiz. Bu hafta hamileliğim çok farklı bir seviyeye ulaştı gibi hissediyorum😅 Normalde kafamı koyduğum gibi uyurdum. Anlamsız bir şekilde sabahı sabah ediyorum. Sola dönsem oğlum soldan tekmeliyor sağa dönsem sağa geçip tekmeliyor. Her sabah zaten aşırı el bileklerim ağrır vaziyette uyanıyorum. Magnezyum alıyorum ama pek fayda etmiyor. Gün içinde soda ve su iyi tüketirsem daha güzel uyanıyorum. Bizim yavru geçen hafta kontrolde baş gelişe dönmüştü. Doktor normal doğum yapabileceğimi söyledi. Bekliyorum bakalım hayırlısı, kolayı neyse o olsun hepimiz için🙏🍀💙
Umutmirzainci benim gibi ihmal etme canım bir aydır bacağım ağrıyodu kramp girmişti bu gün yarın geçer diye diye bu gün bacak fıtığına döndüğünü öğrendim mutlaka doktoruna söyle
Umutmirzainci sağlıkla gelsinler inşallah 💗
metemom_ aaa 😯 geçmiş olsun cnm ❣️
34+2 den selamlar sıcaklra dayanamamak gece uykusuzluk hızlı yorulma ani acıkma ne ararsanız var en son 32 de gitmiştim doktora 2000 gr 45 cm di birazcıcık zayıfız 😃😄
Okyanusolmak yaa çok sevindim ilk gebeliğiniz mi? 🥰💕