Ağustos Anneleri Bu Posta 🥰🤰
33+6 yız. Bugün sabahtan beri çok hareketli canıma okudu resmen yeri daraldıkça kendine rahat pozisyon arıyor, gerilip duruyor sanırım. Kaburgalarımda batma hissi var bir de size de oluyor mu bilmiyorum. Zaman azaldıkça korkularım artıyor ilk bebeğim canım yansa da zaman yavaş yavaş geçsin istiyorum :(
Melisaaltnblk bende bebe yağı başlim diyorum inşallah etkisini görürüz
34+1 olduk bugün sabahları kalkarken ya da yatakta dönerken acayip kasık ağrısı oluyor sizde de var mı
Sd2147_ çok teşekkür ederim evet bana da doktorum magnezyumu 2 ye çıkardı eskisi gibi olmuyor eskiden 2-3 gün sürüyordu şimdi maks 5 dak falan oluyor teşekkür ederim 🌸🥰
Ben de 32+5 le aranızdayım. Dün bebişin kıyafetlerine giriştim ama ben daha kolay olur sanıyordum baya uzun sürüyormuş, etiketlerini kes ters çevir renklileri beyazları ayır falan :) daha sadece açık renklileri yıkamayı yapabildim ne ütüleme ne renklilere geçemedim bile.
Ben de 30 haftalıkken gitmiştim. 1627 gr demişti doktorum. Şuan 32yiz. 34.haftada tekrar gideceğim. Bakalım normal doğum çok istiyorum ama herşey 34te belli olur diye düşünüyorum
Meryemcelikaliyeva ne demek inşallah geçer tamamen 💖🥰
Cerenszn 33+6 bu haftaya kadar çok rahattım çok şükür ama bir hafta içine ağırlaştım ayaklarım birden şişmeye başladı 😇 bir hafta önce 1950 gr dı
Cerenszn 34+2 yiz bizde bende ağırlaştım ve ağrılarım oluyor bacağımın arasındaki kemikler de özellikle sol taraf eğilip kalkerken zorlanıyorum artık 10 gün önce gittim doktota 2.40 gram dedi 17sinde tekrar gidecem bakalım ne diyecek 29. Haftadan beri baş geliş pozisyonunda kızım ayakları kaburgalarımı kırmadan doğururum inşallah 😅
Cerenszn çok şükür benim arada kasıklarım ağrıyor arada kalçam ağrıyor ama yine de iyiyim 32+5iz bizde az kaldı 😍
eylemm09 gümüş kapak ben hala almadım göğüslerim şimdiden yara alsam işe yarar öı siz kullandınız mı
Babymom07 kalça ağrısı bende de var bebişiniz kız mıydı genelde kız bebişlerde kalça ağrısı oluyomuşşş