Ağustos Anneleri Bu Posta 🥰🤰
- Düzenlendi
Akkdkxjdndbn aaa çok iyi benim 30 da başladı valla üst taraflarda yok ama alt taraflarda küçük küçük ama baya çok çatlağım var gerçi pek de önlem almadım 32+5iz
Babymom07 benimde arada oluyor ama olunca tuvalete. Bile oturamıyorım yürüyemiyorum çok kötü oluyo bende kullanıyorum magnezyum ama o ağrıyı hiç bişi geçirmiyoe
Cerenszn 33+6 benim de iyice ağırlaştım kasılmalar başladı iki haftadır arada ağrı giriyor odadan odaya geçince bile nefes nefese kalıyorum ödem topladı ayaklarım bacaklarım geceleri uyuyamıyorum sabah kalkıyorum sanki kilometrelerce yol yürümüşüm gibi ayaklarımın altı acıyo batıyor kısacası yıkılmadık ama ayakta da değiliz 😆
Akkdkxjdndbn bende daha çatlamadım bazen kaşınıyor korkuyorum😂 daha 5 haftam var belli olmaz ama doğumdan sonra da çatlayan varmış o yüzden yağ sürmeye devam🥹
Cerenszn bizde 33+1 bu hafta çok yoğun geçti evde odalarin yerini değiştirdik bide üstüne enfeksiyon çıktı sırtıma bazen bıçak saplanır gibi oluyo ayaklarım ve bacaklarım cok şişti kaç gündür hep ayaktayım temizlik felan yapıyorum die düşünüyorum bide bebeğim çok hareketsiz kaçtır hareket yüzünden acile gidiyorum hep bebek gayet iyi bazı bebekler çok hareketli değil diolar gece de en az 2 kere uyanıyorm lavabo için bulantım oluyo arkadaşlarm hamilelik zamanlarını özlersin diolar ama asla ozleyecegimi düşünmüyorum
Cerenszn sürekli uyuşuk oluyor uyandığımda 😁
metemom_ ben de bugün gittim dediğiniz gibi maşallahları var 🤩 boyu kaç sizin ?
- Düzenlendi
deryaa_milena ben de 33+6 yım 🤩 ben de en çok ayak ağrılarımdan şikayetçiyim 🤦🏻♀️ sabah uyandığımda bin km yürümüş gibiyim 😂
Bugün hastane çantasını hazırladım oy oy belim koptu sıcaklarla başım dertte
Umutmirzainci 43 cm canım 😊
metemom_ oyy maşallah benim de 45 dedi 🤭😍
Cerenszn 34+2 uyuyamıyorum hiç bel ağrısı,kasık ağrısı Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize 🥰❤️
Cerenszn Biz de 32+5’teyiz. Bu hafta hamileliğim çok farklı bir seviyeye ulaştı gibi hissediyorum😅 Normalde kafamı koyduğum gibi uyurdum. Anlamsız bir şekilde sabahı sabah ediyorum. Sola dönsem oğlum soldan tekmeliyor sağa dönsem sağa geçip tekmeliyor. Her sabah zaten aşırı el bileklerim ağrır vaziyette uyanıyorum. Magnezyum alıyorum ama pek fayda etmiyor. Gün içinde soda ve su iyi tüketirsem daha güzel uyanıyorum. Bizim yavru geçen hafta kontrolde baş gelişe dönmüştü. Doktor normal doğum yapabileceğimi söyledi. Bekliyorum bakalım hayırlısı, kolayı neyse o olsun hepimiz için🙏🍀💙