34+2 den selamlar sıcaklra dayanamamak gece uykusuzluk hızlı yorulma ani acıkma ne ararsanız var en son 32 de gitmiştim doktora 2000 gr 45 cm di birazcıcık zayıfız 😃😄

Sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz kızlar ben mahvoluyorum yatmak zorluyor kalkmak zorluyor ne yapacağımı şaşırdım

Cansuu34 ben su içiyorum ama ev işlerinden başka haraket edemiyorum birde bir oğlum var onunla. Yürüyüş ve s. Benim için hayal. Bacaklarım kaldırmaz artık😃

Alicenne kaç haftadasınız? Ben 33+1 deyim. Yok çok fazla sorun olmadı ödemden başka.

Cerenszn daha muayeneye gitmedik 34+2 deyiz. Son iki gündür kaşıntılara maruz kalıyorum. Hormonlardan olduğunu söylüyorlar. Enfeksiyon olduğunu düşünüyorum. Var mı böyle bir şey yaşayan hanımlar nasıl geçecek bilen var mı? 😐

Af00 evet dönüyor)
        Ben sık sporla 3 ayda karın kası bile yapmıştım. (Oğlum 6aylıkken)
        Yani endişelenme, kilo aldım ödemin var vs diye. Hepsi gidiyo

Hmyr1 müayineye gitseniz iyi olur, bebek mikrop kapa bilir.

senaall yaşadığım yer Allah’tan o kadar sıcak değil ama gün boyunca Ocakta çok iş yapmamaya çalışıyorum aşırı ısıtıyor evi.

ffckizannesi 32de bende gittim 1700 dü ve sizinki den daha küçüktü, maşallah siz iyisiniz.

metemom_ bende de ilk hamileliğimde oluyordu Dr a söyledim sinirlere baskı yapıyor bebek ondan oluyor demişti

Cerenszn
            Bizde yarın 33 oluyoruz persembe günü kontrolde 2200 kilosu vardı 15 güne tekrar kontrole gidicem bakalım kaç olcak onun dısında cidden hareketlerimde ciddi bi kısıtlama olmaya basladı uykusuzluk agrı sızı da cabası ve asırı üşengeçlik basladı evi temizlemek icin niyetlenip yatıp kalıyorum öylece 😂

seddackr benim ilk doğumum sezeryan olmuştu o yüzden bu da zorunlu sezeryan vajina da değil tam olarak oradaki kemikler adım attıkça ağrıyor bir dahaki gidişimde sorucam doktoruma

32+2 deyiz doktor bugün kalp atışı yüksek dedi karın çevresi 10 gün geriden geliyor dedi böyle bir şey yaşayan var mı?

Okyanusolmak gerçekten çok zor dışarısı aşırı sıcak olmasa bile evler yanıyor içim yanıyor serinleyemiyorum asla 🫠

Sarina98 evet yemek yaparken bana da fenalık geliyor zaten sevmiyorum yemek yapmayı çok 😂