Dml991 ben 20. Haftalardan sonra hep balm sürdüm Lansinoh markanın göğüs balım var onu sürdüm hep sürüyorum :)

Cerenszn 33+1 haftalığız kasık sırt bel kalça ağrısı ne ararsanız var yürürken bayağa zorlanıyorum ama çok ödemim olmadı ara ara oluyor 31+6 da 2150ydi kilomuz boyumuz da 45 cm di sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🙏🏻

Nur1020 nasıl ki normal doğum isteyen biri sezeryan istemez bende sezeryan istiyorum normal istemiyorum tek nedeni bu. Sonuçta 2 doğum şekli var bir nedeninin olmasına gerek yok😂 mesela siz normal doğum isteyen birine neden normal istiyosun diyo musunuz 😁

Kızlar karnınızda çatlaklarınız başladı mı? 33 haftalık bebeğim daha başlamadı ama korkuyorum açıkçası

34+1 uykular haram oldu panik ataklar zirvede son iki ayım korkularla geçti maalesef ama sağlıklıyız şükür 5 ağustos doğum tarihimi de aldım gün sayıyorum artık bir aydan düştük çok şükür 🙏 31+4 te 1826 kilo 44 cm boy bu hafta yine randevum var kaç çıkacak bakalım çok merak ediyorum 😍

Cerenszn bizdede durum vahim çok agirlastim yatamiyorum geceleri uyku yok 32 olduk bizde 31+1 de bebekde iki hafta gerilik vardı 1.400gr di şimdi durmadan yiyorum biseyler insaalah çokça farkı vardır

Adsizbiri benim de baştan beri bir hafta on günlük gerilik vardı en sonunda dayanamadım nesquik içtim ama sürekli değil iki hafta içerisinde iki üç günde bir içtim muayene ye gitmeden iki gün içtim gittiğimde haftasınk yakalamış demişti doktor bakalım bu hafta ne olcak ne dıcek

Akkdkxjdndbn aaa çok iyi benim 30 da başladı valla üst taraflarda yok ama alt taraflarda küçük küçük ama baya çok çatlağım var gerçi pek de önlem almadım 32+5iz

Babymom07 benimde arada oluyor ama olunca tuvalete. Bile oturamıyorım yürüyemiyorum çok kötü oluyo bende kullanıyorum magnezyum ama o ağrıyı hiç bişi geçirmiyoe

Cerenszn 32+5 1976 gram kız bebişimiz gelecek ağustosun son haftasında inşallah😊🍒
          şehir değişikliğinden dolayı hastane değiştirdim sürekli bi sorun çıkarıyorlar yok şekerin mi var yok suyu fazla yok suyu normal yok bacağı kısa burnumdan getirdiler

Cerenszn 33+6 benim de iyice ağırlaştım kasılmalar başladı iki haftadır arada ağrı giriyor odadan odaya geçince bile nefes nefese kalıyorum ödem topladı ayaklarım bacaklarım geceleri uyuyamıyorum sabah kalkıyorum sanki kilometrelerce yol yürümüşüm gibi ayaklarımın altı acıyo batıyor kısacası yıkılmadık ama ayakta da değiliz 😆

Akkdkxjdndbn bende daha çatlamadım bazen kaşınıyor korkuyorum😂 daha 5 haftam var belli olmaz ama doğumdan sonra da çatlayan varmış o yüzden yağ sürmeye devam🥹

Cerenszn bizde 33+1 bu hafta çok yoğun geçti evde odalarin yerini değiştirdik bide üstüne enfeksiyon çıktı sırtıma bazen bıçak saplanır gibi oluyo ayaklarım ve bacaklarım cok şişti kaç gündür hep ayaktayım temizlik felan yapıyorum die düşünüyorum bide bebeğim çok hareketsiz kaçtır hareket yüzünden acile gidiyorum hep bebek gayet iyi bazı bebekler çok hareketli değil diolar gece de en az 2 kere uyanıyorm lavabo için bulantım oluyo arkadaşlarm hamilelik zamanlarını özlersin diolar ama asla ozleyecegimi düşünmüyorum

Cerenszn merhaba bende 34+4 deyim 2640 kilomuz ve boyumuz 45 cm

Cerenszn 33+4 olduk biz de az önce kontrolden geldim kilosu 2300 dü doktorum her şey yolunda dedi benim için çok zor geçiyor sıcaklar olmasa gene iyi sol kalçama agri girmiş yürüyemiyorum bile:(zaman çabuk geçse keşke

Bugün hastane çantasını hazırladım oy oy belim koptu sıcaklarla başım dertte

Sarina98 su içildiği zaman yuruyus ya da egzersiz yapılmazsa ödeme döner vücut atamadığı için ben günde 4 litre su iciyorum hareket de ediyorum hoc bir sıkıntım yok ödem konusunda ilk gebeligimde çok vardı o zaman şu icemiyordum midem almiyordu