merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım
ben iki yıllık evliyim ve korunma olmadığı halde bebek sahibi olamıyorum herhangi bir sorunumuz yok ediminde benimde çok şükür
doktorum ayın 20sinden sonra klomen tedavisine başlayacak bu ilacı kullanırken hamile kalan var mı bana bilgi verirmisiniz
    hcrhcrhcr Canım bende seninle aynı durumdayım bende 2 yıldr evliyim bi skntımız yok şükür ama olmuyor. Doktor banada klomen ve folik asit verdi bugün adetimin 2.günü adetim 5 gün sürüyor 5.günü klomeni içmeye baslıycam sabah akşam tok karnına içeceksin ama aynı saatlerde iç daha iyi olur senin için. Benim yakın akrabam bu ay klomenle hamile oldu oda 2 2 buck yıldır evliydi normal yolla olmuyordu ilk denemede klomenle hamile şimdi 4 haftalık 🤗 Ama ilacı kullanırken stres yapmaman ve afedersn eşnle çock yaparken kendini çocuk olacak dye şartlama ben hep öyle yapıyordm artık kafama takmıycam bu ay hamile olurmuyum olmazmıyım diye düşünme akışına bırak kusura bakma biraz uzun oldu 😄😄
      hcrhcrhcr canm bnde tedavyle ilk ay hamıle kaldm ama benm doktorum klomen ve menogon ıgnesını bır arada kullandrdı bı gun hap bı gun ıgne oldum yumurtalarm gelşnce çatlatma iğnesi oldm ilişki takvımıyle hamile kaldm o ay suan 29 haftalğmm Rabbım isteyen herkese nasip etsin 😊
        inşallah allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
          Sydcan çok sevindim adınıza ya maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
            yorumlariniz umut oldu bana çok mutlu oldum allah hepinizden razı olsun inşallah sağlıklı huzurlu bir aileniz olur bebişlerinizle çok ama çok mutlu olun 🤗
            hcrhcrhcr he bide myositol positive diye bi folikasit vermisti yumurtaları beslesin diye
            Semaa12 yok canım zaten receteyle veriliyo diye biliyorum kontrolsüz icilmez cünkü bazen kullanımlarda kist yapabiliyomus o kist olustuğu zamanda korunmasız ilişki vermiyo yok olsun diye doğum kontrol hapı veriyo sen onun dediği kadar iciyosun adetinden sayarak sana bi gün veriyo gidiyosun kontrol ediyo yumurta büyüklüğüne bakıyo
            4 gün sonra
            hcrhcrhcr Canım sen klomen kullanıyormusun hâla benim bugün son günüm akşamda içecwm sonra ilacım bitiyor. Sizde kahverengi akntı geldimi cok merak ettin klomen kullandkdan sonra ilişkiden sonra kahverengi akntısı olan varmı bu neden oldu aceba cok kafam karıstı
            8 gün sonra
            Anneolmak38 merhaba yine ben hayırlı haber ile geldim bu kez rabbim ilaçlara bırakmadan güldürdü yüzümü inşallah sizinde öyle olur rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah
              6 gün sonra
              hcrhcrhcr hamilemisin canım cok sevindimmm ben daha varmı yokmu bilmiyorum yarın kan verip öğrencem inşallah :) dua edin
              Şüphelerim
              1- Çok uyuma basladım sürekli uyumak istiyorum
              2- Hiç çıkmayan yerimde sivilce çıktı
              3-Koyu beyaz akıntım var
              4- Lavobaya çok gitmeye basladım 10 dkda bi gidiyorum afedersiniz sanki 5 6 saat tutmuşum gibi idrar yapıyorum