Semaa12 yok canım zaten receteyle veriliyo diye biliyorum kontrolsüz icilmez cünkü bazen kullanımlarda kist yapabiliyomus o kist olustuğu zamanda korunmasız ilişki vermiyo yok olsun diye doğum kontrol hapı veriyo sen onun dediği kadar iciyosun adetinden sayarak sana bi gün veriyo gidiyosun kontrol ediyo yumurta büyüklüğüne bakıyo
klomen tedavisi
4 gün sonra
hcrhcrhcr Canım sen klomen kullanıyormusun hâla benim bugün son günüm akşamda içecwm sonra ilacım bitiyor. Sizde kahverengi akntı geldimi cok merak ettin klomen kullandkdan sonra ilişkiden sonra kahverengi akntısı olan varmı bu neden oldu aceba cok kafam karıstı
8 gün sonra
Anneolmak38 merhaba yine ben hayırlı haber ile geldim bu kez rabbim ilaçlara bırakmadan güldürdü yüzümü inşallah sizinde öyle olur rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah
6 gün sonra
hcrhcrhcr hamilemisin canım cok sevindimmm ben daha varmı yokmu bilmiyorum yarın kan verip öğrencem inşallah :) dua edin
Şüphelerim
1- Çok uyuma basladım sürekli uyumak istiyorum
2- Hiç çıkmayan yerimde sivilce çıktı
3-Koyu beyaz akıntım var
4- Lavobaya çok gitmeye basladım 10 dkda bi gidiyorum afedersiniz sanki 5 6 saat tutmuşum gibi idrar yapıyorum
Şüphelerim
1- Çok uyuma basladım sürekli uyumak istiyorum
2- Hiç çıkmayan yerimde sivilce çıktı
3-Koyu beyaz akıntım var
4- Lavobaya çok gitmeye basladım 10 dkda bi gidiyorum afedersiniz sanki 5 6 saat tutmuşum gibi idrar yapıyorum
Kbramina ciddimisiiiinnnnn çok sevindimmmm yaaaa :) adetin gecikincemi öğrendin peki. Benim adetim yarın inş olmazsam hastaneye gidecm sonuc cıknca yazarım :) haber ederim sana. Fortune diye bi gebelik testi aldım yaptım daha yeni silik çıktı hafif
Anneolmak38 masallah silikse wardir muhtemelen rabbim sewindrsin guzel haberlerini bekliyoruz canm😘😘
hcrhcrhcr Ben 3 defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum sonuç alamadım doğal yolla 2-3 ay daha denedik,doğal yolla bebeğimiz geldi 💕😊
Kbramina tamam haber ederim etiketlerin sizide inşallah varsa
Anneolmak38 inşallah vardır allah güzel bir hediye verir size çok sevinirim 👶
Anneolmak38 yaa benimde silik çıktı ama ertesi gün gittim kan testinde 564 cıktı yani hamileyim çok sukur büyük ihtimalle sende hamilesin inşallah allah'ım nasip etsin
TugbaveBebisi maşallah 😊🤗
hcrhcrhcr inşallah seninki çokmu silikti yani ayrıntılı bakncamı görünüyordu benimki öyle bugünde yaptm biraz dha belirgin
hcrhcrhcr
hcrhcrhcr. Gittim kan vermeye diye güya sağlık ocagına ayrıntlı muayene olman lazm seni kadn doğuma sevkedyrm dedi kadn doğmdaki doktorda haftaya cumaya kadr izn alms zaten 1 doktor vardı. Geri sağlk ocagına gttm tahlik veremem ben dedi. Acile gittim idrarda gebelik yaptılar oda menfi yazıyor ama anlamadım menfi negatif demek ama idrar tahlilinden sonra gelince eve yne yaptm gebelik testi silik çıktı ama daha belirgin çıktı. Anlamadığım idrar tahlilinde menfi yazıp gebelik testnde nye böyle çıkıyor
hcrhcrhcr. Gittim kan vermeye diye güya sağlık ocagına ayrıntlı muayene olman lazm seni kadn doğuma sevkedyrm dedi kadn doğmdaki doktorda haftaya cumaya kadr izn alms zaten 1 doktor vardı. Geri sağlk ocagına gttm tahlik veremem ben dedi. Acile gittim idrarda gebelik yaptılar oda menfi yazıyor ama anlamadım menfi negatif demek ama idrar tahlilinden sonra gelince eve yne yaptm gebelik testi silik çıktı ama daha belirgin çıktı. Anlamadığım idrar tahlilinde menfi yazıp gebelik testnde nye böyle çıkıyor
Anneolmak38 yok çok silik değildi yine belliydi ama biraz silik çıkmıştı hatta ablamda benimki gibi çıkmıştı o hamile değildi ama bende hamilelik var bazı testler cok hafif oluyor yok sanıyorsun ama anniş ben geliyorum diyor allah büyük inşallah senin bebiste sana geliyorum diyordur 😍🐣👶
Anneolmak38 başka hastane ye git yada özele git istersen
hcrhcrhcr Benimde bugün yaptığm bakınca belli oluyor. 2 gün önceki yaptıgm testde testin arkasına flash tutup görüyordm artk psikolojik kendim çizgmi ürettm deyip gözlerimi ovusturup tekrar bakıyorm :D ama hala orda çizgi keşke resim gönderebilsem denedimde başaramadım
hcrhcrhcr Sen hangi testle yaptın ben fortune dye bi test aldm heryeri çizk çizk. İkinci çizgiyi flash tutup gördüm anca. Bugünki yaptığım bebetime testiydi
Anneolmak38 hcrerd insta anahtar deliği var profilde mesaj at istersen