Anneolmak38 bu arada işteyim şuan eve gidince testin adını falan yazarım
klomen tedavisi
hcrhcrhcr tamam canım yaz bekliyorummmm :)
hcrhcrhcr. Eve gidemedin mi daha :D
Anneolmak38 firefly diye hi test
Anneolmak38 freely test diğerinde yanlış yazmışım
Anneolmak38 freely test
hcrhcrhcr Bu arada kan sonucum çıktı onuda söyleyim ilk defa değerim böyle arttı 2.0 çıktı. Herzaman 0.5 çıkıyodu aceba erkenmi yaptırdm adetime 3 gün var daha
Anneolmak38 erken yaptormissin birde adetin gelecek gebelik yok adete 7.8 gün kala bile yapsan değerin en az 50 olması lazım
hcrhcrhcr Anladm tşkr ederim. Yinede dikkat edcm ben pzrtsi yne baktırcam değerlerime artış olursa zaten vardır. Ama düşmüşse zaten yoktur. Herkesin aynı olmuyor ablamda 2 gün kala yaptırmıstı 1.4 çıkmstı adet olmadı 5 6 gün sonra gittiğinde 4 haftalık hamile oldugunu öğrendik. 👍 o yüzden umudumu yitirmiyorum.
Anneolmak38 hayırlısı yinede kendini şartlama.
[silindi]
Anneolmak38 canım merhaba bende 1.5 yıllık evliyim ve olmadı bu zamana kadar doktor klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi verdi klomeni kullandım bitti, çatlatma iğnemi de oldum 2 gün önce 36 saat sonra da ilişkiye girdik bilmiyorum adetime daha var bekliyorum bir iki kere daha ilişkiye girersek iyi olacak tabi, sen hangi aralıklarla ilişkide bulundun acaba? Ve içime doğdu bence sen hamilesin☺️
[silindi] Bende hissediyorum hamile olduğumu ama inşallah yanılmam hala adet olmadım ve pazartesi hastaneye gitcem ozamana kadar 3 tane test aldım ve sabahları yapıyorum bugün ki yaptığım Dünki çıkan çizgiden daha koyu gözüme inanamadım ama öyle kıpkırmızı Bi çizgi çıkmadı tabi beklemiyorum kıpkırmızı daha yeni galiba gebeliğim😊😊
[silindi] Sana şunu söyleyim Rabbim verdikden sonra inan bana ne kadar ilişki yaptığınızın önemi yok. Ben afedersiniz cock olsun diye 8 10 kere yaptık ama değerim hep 0.5 çıktı. Bu ay klomen bittikten sonra sadece ( 3 defa ilişki yaptık) çünki eşimin aniden şehir dışında işi çıktı gitmek zorunda kaldı hatta ben isyan ettim Rabbim affetsin klomen boşuna kullandım diye boşuna ağrı çekcem diye çünki klomen kullandıktan sonra müthiş ağrım oluyo yerimden kalkamıyorum. Bu arada çatlatma iğnesi yaptırmadım ben tek yaptığım bol bol dua etmek oldu. Ama yinede Rabbim bilir kesin hamileyim demiyorum yanılada bilirim ama testim koyulastı. Uzun yazdm bilgilendirmek amaçla kusura bakma 😁 3 defa yapmamıza ragmen adetime 5 gün kala beta hcg 2.0 çıktı onuda belirteyim
[silindi]
Anneolmak38 canım evet Allah verdikten sonra ilişki sayısıymış filan önemli değil dediğin gibi... dün mormalde ilişki olması gerekiyordu stresten yapamadık mesela dün gitti öyle. Ve birley daha var kupkuruyum ne bir akıntı ne bişey. Acaba diyorum ki yumurtam çatlamadı mı bu kurulukta neyin nesi günlerdir kupkuruyum öyle söyleyeyim bu da endişelendiriyor ki çatlatma iğnesi olduğum halde yumurtamın çatlamadığını filan düşünüyorum düşün bu kuruluktan.canım benim ya Allah hevesini isteğini boş çıkarmasın bebiş varsa ki ben olduğunu düşünüyorum☺️ Sımsıkı tutundursun sana inşallah🙏🏻 Uzun yazdım demişsin olur mu hiç inan o kadar ihtiyacım var ki birilerinin deneyimlerini bilgilerini duymaya...
[silindi]
[silindi] Çatlatma iğnesi olduktan sonraki ilk 48 saati çok iyi değerlendirmeniz lazım kuzum ondan sonraki günlerde öyle. Sen akıntı yok diye ilişkiye girmemezlik yapma sakın iyi değerlendirin yinede zaten sperm 2 gün yaşıyor içeride diyelimki ilk gün yaptınız akıntın yok 2. Gün geldi akıntın diyelim zaten sperm 2 gün yasadıgı için o akıntı dan faydalanır merak etme :) dediğim gibi benimde umudum yoktu 3 defa yaptık diye Ama Kurban olduğum Rabbim her şeyini hayırlısını verir. Şunuda belirteyim benim herzaman değerim 0.5 çıktı ve hiç Bi zaman yükselmedi bu. Herr ay hastanede kan tahlili veriyordum artık bıkmıştım. 2 ay önce sadece 0.63 çıktı ona bile umutlannmıştım oda boş çıktı. Sonra dedimki demekki değerim artabiliyomus Bi sıkıntımız yok dedim kendi kendime. O yüzden umudunu kaybetme ben umudum yok dedim isyan ettim bu ay ama çok şükür beklemediğim anda oldu inşallah bende yanılmıyorumdur ama çift çizgiyi gördüm bugün fazla kırmızı değil ama
[silindi] Çatlatma iğnesi olduktan sonraki ilk 48 saati çok iyi değerlendirmeniz lazım kuzum ondan sonraki günlerde öyle. Sen akıntı yok diye ilişkiye girmemezlik yapma sakın iyi değerlendirin yinede zaten sperm 2 gün yaşıyor içeride diyelimki ilk gün yaptınız akıntın yok 2. Gün geldi akıntın diyelim zaten sperm 2 gün yasadıgı için o akıntı dan faydalanır merak etme :) dediğim gibi benimde umudum yoktu 3 defa yaptık diye Ama Kurban olduğum Rabbim her şeyini hayırlısını verir. Şunuda belirteyim benim herzaman değerim 0.5 çıktı ve hiç Bi zaman yükselmedi bu. Herr ay hastanede kan tahlili veriyordum artık bıkmıştım. 2 ay önce sadece 0.63 çıktı ona bile umutlannmıştım oda boş çıktı. Sonra dedimki demekki değerim artabiliyomus Bi sıkıntımız yok dedim kendi kendime. O yüzden umudunu kaybetme ben umudum yok dedim isyan ettim bu ay ama çok şükür beklemediğim anda oldu inşallah bende yanılmıyorumdur ama çift çizgiyi gördüm bugün fazla kırmızı değil ama
7 ay sonra
Anneolmak38 bisey sormak istiyorum baya gecmis yorumlarinuzun ustunden ama insallah gorursunuz ben suanda adetimin 5. Gunu ve klomene baslayacagim bugun acaba adetimin bitmesini beklesem mi adetin bitiminde coxugun olma olasiligi dusuk diyolarda yardimci olur musunuz
Mervemervem canım ben de klomenle hamıle kaldım senın yapman gereken adetın 5. Gunu klomene başlamak 5 gun kullanmak ve yumurtlama takıbı için doktora gitmek mesela ben adet bıttıgi gun ıkışkıyle başlarım her zaman gün asırı 15 gun boyunca bu şekılde deneyebilirsin
Bende klomeni bugün bitirdim ve ovulasyon testi yapıyorum aynı zamanda. Sol tarafımda bir ağrı var. Bilmiyorum neden ama dünü değerlendirdim. Bugün boş yarın ve pazarı da değerlendircem inşallah bu ay olur 🙏🏻