klomen tedavisi
hcrhcrhcr ben klomenle kaldim canim 10 ay olmamisti 10. ay klomene basladim 5 gun iciyosun yanlis hatirlamiyosam suan 30+4 uz darisi basina insallah
inşallah allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Sydcan çok sevindim adınıza ya maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hcrhcrhcr evet .. kullandigim ilk ayda ♥️
Anneolmak38 lütfen bu konuda haberleşelim olur mu inşallah güzel bir haber verirsin bana çok mutlu olurum
Destina21 çok s3vindim hayırlı olsun
yorumlariniz umut oldu bana çok mutlu oldum allah hepinizden razı olsun inşallah sağlıklı huzurlu bir aileniz olur bebişlerinizle çok ama çok mutlu olun 🤗
hcrhcrhcr ben kullandığım ilk ay kaldım canım hemde sadece klomen ilacıyla iğne falan vurulmadım bes gün ilac ictim ve bir gün arayla ilişki olmustu
hcrhcrhcr he bide myositol positive diye bi folikasit vermisti yumurtaları beslesin diye
hcrhcrhcr Tamam olur :) bu ay klomen işe yararsa yada olmazsa buraya yazarm mutlaka
Bernaderen doktor kontrolsuzmu ictin canim
Semaa12 yok canım zaten receteyle veriliyo diye biliyorum kontrolsüz icilmez cünkü bazen kullanımlarda kist yapabiliyomus o kist olustuğu zamanda korunmasız ilişki vermiyo yok olsun diye doğum kontrol hapı veriyo sen onun dediği kadar iciyosun adetinden sayarak sana bi gün veriyo gidiyosun kontrol ediyo yumurta büyüklüğüne bakıyo
4 gün sonra
hcrhcrhcr Canım sen klomen kullanıyormusun hâla benim bugün son günüm akşamda içecwm sonra ilacım bitiyor. Sizde kahverengi akntı geldimi cok merak ettin klomen kullandkdan sonra ilişkiden sonra kahverengi akntısı olan varmı bu neden oldu aceba cok kafam karıstı
8 gün sonra
Anneolmak38 merhaba yine ben hayırlı haber ile geldim bu kez rabbim ilaçlara bırakmadan güldürdü yüzümü inşallah sizinde öyle olur rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah
6 gün sonra
hcrhcrhcr hamilemisin canım cok sevindimmm ben daha varmı yokmu bilmiyorum yarın kan verip öğrencem inşallah :) dua edin
Şüphelerim
1- Çok uyuma basladım sürekli uyumak istiyorum
2- Hiç çıkmayan yerimde sivilce çıktı
3-Koyu beyaz akıntım var
4- Lavobaya çok gitmeye basladım 10 dkda bi gidiyorum afedersiniz sanki 5 6 saat tutmuşum gibi idrar yapıyorum
Şüphelerim
1- Çok uyuma basladım sürekli uyumak istiyorum
2- Hiç çıkmayan yerimde sivilce çıktı
3-Koyu beyaz akıntım var
4- Lavobaya çok gitmeye basladım 10 dkda bi gidiyorum afedersiniz sanki 5 6 saat tutmuşum gibi idrar yapıyorum
Kbramina ciddimisiiiinnnnn çok sevindimmmm yaaaa :) adetin gecikincemi öğrendin peki. Benim adetim yarın inş olmazsam hastaneye gidecm sonuc cıknca yazarım :) haber ederim sana. Fortune diye bi gebelik testi aldım yaptım daha yeni silik çıktı hafif
Anneolmak38 masallah silikse wardir muhtemelen rabbim sewindrsin guzel haberlerini bekliyoruz canm😘😘