Eşinizle Nasıl Tanıştınız? 👫🤍
piiremsesinannesiii pubg indirme fikri cık aklımdan 🤪
RezMom üniversite hocamn kardeşiyle evlendim😄 ben Yatay geçiş yapmıştım o zamanlar ilk sene çok zorlandım fazlasyla derslerim de vardı. O kadar hocanın içinden git genetik hocanın yanına konuşup danış, zorunlu stajımz vardı yine hocamın yanına gittim o da bana, kardeşim de üniversite de git onunla görüş yanında yapabilirsin stajı yardımcı olur dedi. Öyle tanıştık ama bana o zaman yüz vermedi ama benm de o zamanlar derslerden başka bir düşünceye vaktim de yoktu😬 6 yıl sonra bu defa yüksek lisans yaptığım sene yanına gittim görüştük konuştuk ama ben kafamda bu adamla evleneceğim dedim, düşünceleri yaşadım resmen. Çok kısa sürede nişan nikâh evlilik oldu. Şimdi iki çocuğum var çok şükür her şeye 🤲🤱
artikboyle bizde aynı şekilde :) iş yerinde tanıştık ikimiz de memuruz 3 yıllık evliyiz birde oğluşumuz gelecek inş ekim başında.
RezMom lise 3 tanıştık arkadaşımın sevgilisi vasıtasıyla 5 yıl sevgili olduk(tabi herkes gibi bizimde sürekli ayrılıp barışmalı) 1 yıl nişanlılık 1yıl 8 aydır evliyiz elhamdülillah 🙏🏻🩷
RezMom valla bizde teyze çocuklarıyız bana telefondan mesaj atmıştı bende cevap vermiştim çıkma teklifini ben ettim valla öyle konuştuk ondan sonra sevgili olduk böyle iki ay dı sevgili kaldık ondan sonra nişanımız oldu evliyiz sekizinci ayımızdayız ilk çocuğumuz olucak hayırlısıyla altı yıldır birlikteyiz işte bu kadar 😅
- Düzenlendi
RezMom Aa ne güzel 🤭 peki aynı şehirde miydiniz mesafe çok muydu? Bizde eşimle instagramdan tanıştık normalde aynı sehirdenmisiz ben ünv okuyordum 2 saatlik mesafede başka yerdeydim bi hafta sonu geldiğimde ailemin yanına o zaman görüştük 2016 ekimde ilk buluşmada sevgili olduk 2019 aralıkta nişanlandık 2021 haziranda evlendik şimdi ise 4 bucuk aylık hamileyim 😊
RezMom aynı ilçedenmisiz ama ben başka yere taşındım kafede çalışıyordum oda başka kızlarla gelmiş bn görmedim servis yapmışım haberim yok o beni görmüş tabi sorna bir ay benim Instagrami fln aramış bulmuş yazdı sorna bir süre konuştuk ama öyle boşuna bn önceden onu tanıyordum o beni bilmiyormuş o yüzden takmadım onu bir kaç sorna kaçtık evlendik 12 gün sorna kızımız olacak inşallah hiç düşünmezdim gerçekten nasip herşey ailem istemedi için kaçtık bu arada 😂 eşim 18 yaşında başka bir evlilik yaptı için istemediler ama ozmn küçükmüş ve evliliği uzun sürmemiş bunu bn ztn biliyordum şuan üstünden beş sene geçmişti sorun etmemiştim
RezMom instgramda tanıştık arkadaştık ilk 1sene sonra sevdiğini itiraf edince bende onu sevdiğimi anladım 5sene konuştuk 2senedir de evliyiz 2çocuğuma hamileyim 1kızımız var ♥️❤️
- Düzenlendi
RezMom üniversitede fakülte kapısında😂 sonrada futbol maçında 😂
2 yıl sevgililik 9 ay Nisan ağustosta bir yıllık evli olarak minik elmamızı bekliyoruz 🥰
RezMom İnstagramdan ortak arkadaşlar vardı bir sürü, takiplesmisiz haberimiz yok :) Kurban bayraminda IBAN atmistim para atmıştı yine konusmadik teşekkür etmiştim 😂Sonra bı gün arkadaşımla avmde yemek yerden görüntülü aradı açmadım sonra sesli aradım kanka müsait değilim diye 😂Niye öyle dedim bilmiyorum sanki yıllardır tanisiyormusuz gibi.Eve gittim görüntülü aradim baktim bide rakı masasında evinde arkadaşıyla içiyor biz konuştuk ikimiz uzun uzun ben görür görmez aşık oldum tabi dedim bune lan böyle Allah neler yaratmis ama bir kere kanka dedim olmaz dedim sabah işe geldim yine konuştuk sonra buluşalım dedi buluştuk sevgili olduk 9 ay sevgililikten sonra evlendik 2 senelik evliyim ve şimdi 5 haftalık hamileyim😌😌❤️
RezMom yolda gördüm yanına gittim kuzenimin tanıdığıymış numarasını istedim bana yol verdi uzaklaştırdı falan pes etmedim 9.ayda evlendik 2senelik evliyim 3aylık bebem var ☺️
Biz eşimle Instagram’dan onun beni eklemesiyle tanıştık.Başta benden küçük olduğu için çok sıcak bakmadım.Onun ısrarı ve ilgisi beni ikna etti.Kasım 2019 da sevgili olduk.Sonrasında 2020 de isteme nişan ardından Nisan 2021 de sade bir nikahla evlendik.4.senemizin içindeyiz ve 21 haftalık hamileyim kızımızı bekliyoruz☺️
RezMom biz de bi sosyal medyadan tanıştık. Bizim ilişki serüvenimiz çok uzun oldu. Toplam birbirimizi tanıdığımız yani tanıştığımız süre 1 ay saate vursan 1 hafta konuştuk. Hiç buluşmadık görüntülü konuşmadık sadece mesajla oldu. 1 ayın sonunda evlendim. O da kaçarak oldu. Evlendim 1hafta sonra ailemin izni oldu. 15 gun icin de de 1 nişan 1 kına 2 düğün yaptım üstüne de çocuk yaptım. Şimdi 23 haftalık erkek bebişe hamileyim. ☺️🤭👼💓
İlkokul sıra arkadaşımdı aynı zamanda mahalleden arkadaşım ❤️ daha sonra sevgilim oldu nişanlım derken eşim ve çocuklarımın babası❤️
Gorucu usuluyla. Dayimkizinin kocasinin dayisidir. Agustos sonu ilk defa susi restaurantinda gorusduk, susini yiyemiyordum, catal getirmelerini soyledi garsona. Sabahki gunden telefonla konustuk eylul sonu 1 haftalik beraber zaman gecirdik, ekim 4u evlendik. Cocugum 1 ocakta Tam 8 haftasinda dustu. Simdi 7+5 hamileyim, 8 haftayi atlamayi bekliyorum
Aynı iş yerinde tanıştık ilk başta abla dedi (benden 9yaş büyük😂) ben buna takılır oldum ablası diye sonra iş arkadaşı olduk beni sevdiğini söyleyince küfür edip engelledim 2.5yıl boyunca peşimde koşturdum en sonunda aileni al gel dedim hiç sevgili de olmadım 1ay içinde evlendik 1yıl olacak evlenelim 4aylık da bebeğimizi bekliyoruz
RezMom eşim kuzenimin ortağıydi görücü usulü ile tanıştık evlendik 😅❤️ 7 senedir beraberiz 6 yıldır evliyiz 6 aylık kızımız var