• Öneri
  • Eşinizle Nasıl Tanıştınız? 👫🤍

EdaNur0631 ay bekar adam bekar ve kendinden küçük kadına niye abla der ki 😂 abla deme lazım olur deseydin 😂 😂 sağlıkla gelsin bebiş 🤗

gamzeduman45 bana instagramdan yazan olsaydı her kıza yazıyor düşüncesiyle hepsini engellerdim herhalde 😂 😂 sağlıkla gelsin kızçeniz 🤗(instagram kullanmadım hiç)

Gizem120 benim ailemde başta istemedi oyundan tanıştık yabancı ve uzak olduğu için kaçalım dedi onu da ben istemedim ama dediğin gibi nasipte varsa her türlü oluyor sonra uzaktan bir akrabanın tanıdıkları çıktı ailesi falan çok övdüler biz de pes etmedik tabii ve sonunda oldu ailem de çok seviyor hem eşimi hem ailesini iyi ki olmuş,🤍

Busra19s yok ya eşim bodrumda çalışıyor aslen vanlı ailesi falan hep vanda ben batmanlıyım izmire tatile gittim eşim de bodrumdan izmire beni görmeye geldi 1 sene sonra ilk defa orda gördük birbirimizi aile tanışmaları vs. Derken 4 ay sonra nişanlandık 😍 sağlıkla gelsin minişiniz inşallah birlikteliğiniz daim olsun canım 🌺

AdaEcem maşallah ya peki kaynınıza hocam mı diyorsunuz 😂 bennolsam öyle derdim herhalde 😅

ezooezz aynen öyle bizim de kolay olmadı ama nasipte varmış iyi ki de varmış 🤍

Fnurkaya hayırlısı olsun ya Allah gönlünüzce ve sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🥰

Elanurakgun22 biz de uzaktık ya 1 sene ilişkiden sonra gördük birbirimizi 🥰 salıkla gelsin meleğiniz🥰