• Öneri
  • Eşinizle Nasıl Tanıştınız? 👫🤍

RezMom ortak arkadaşlarımız sayesinde tanıştık sonra onlar ayrıldı başka insanlarla evlendiler biz 7 sene konuştuk 1 sene nişanlı kaldık 3 senedir evliyiz 2 yaşında oğlum var 23 haftalık da hamileyim 😍😍😍

RezMom Biz tiktoktan tanıştık 😂😂 2-3hafta çok düzensiz knustuk Hemen 1hafta sonrassi 2kasimda nişan yaptık 29Aralikta evlendik 😅😅

RezMom ablama telefon almaya gitmiştik pandemiden önce aldık ettik va dükkandan çıkınca ablama ne kadar efendi biriydi dedim ablamda sen öyle birini bulamazsın nerde it kopuk var onu bulur getirirsin dedi , eşimin dükkanının orda işe başladım ve tam 6-7 ay geçti geçmedi ablama ben o çocukla görüşüyorum demiştim 4 yıl sevgili olarak görüştük 1 yıl nişanlı kaldık ve şuan kızımızı bekliyoruz😂

Teyzemle aynı iş yerinde çalışıyorlar teyzem tanıştırmıştı ilk başta ısınamadım sarışın olduğundan dolayı soğuk geliyordu sonra vakit geçirdikce hiç de öyle olmadığını anladım 2 buçuk yıldır evliyiz bebisimiz de yolda inşallah 😊

RezMom üniversitede taniştık 😍 benim yurt arkadaslarim onun sınif arkadaslariydi… arkadaslar yaz okulunda yurttan eve cıktılar ben de evlerine gitmistim orda tanıştık 🥰 benim dikkatimi çekmedi basta ama onun çekmis hep beni cağrıttırıyodu 🤣 14 yıldır beraberiz evlilikte 6 yıla gircez…

RezMom seneler önce çalıştığım yere gelmişti yardıma çok havalı çok itici bulmuştum o zaman belli bir zaman sonra instagramdan ben bulup yazmıştım ve o şekilde konuşmaya başladık 10 aydır da evliyiz iyi ki yazmışım canım kocam 😂

RezMom biz internetten tanıştık uzak mesafe ilişkisiydi 1 buçuk yıl sevgili kaldık sonra evlendik 4 yıldır da evliyiz şimdi de hamileyim meleğimizi bekliyoruz 12+6 ☺️

Arkadasimin abisiydi hemen hemen herhun evlerindeydim asla dusuncem yoktu 19 yasima girmeden sevgili olduk 1 yil sevgililik 2 bucuk ay nisanlilik suan 3 senedir evliyiz oğlusuma 35 haftalik hamileyim iyikii canim esim ❤️

RezMom annemin arkadaşlarının resmimi gizlice çekip eşime atmasıyla ikinciye gebeyim iyi ki atmışlar o berbat foto ile de iyi ki eşim benimle tanışmak istemiş 😂

RezMom üniversitede aynı fakültede okuduk bir üst sınıfımda okuyordu. Mezun olduktan sonra görüşmeye başladık. Bir sene sevgili iki ay nişanlı şuan da da iki senelik evliyiz bir yaşında bir oğlum var şuan ikinciye hamileyim. Dua edin bu kız olsun 😄❤️

RezMom yengemin kardeşi 🙈
            12 sene önce dayımların nişanında karşılaşmıştık beğenmiştim onu ama ben daha liseyi yeni bitirmiştim o benden 9 yaş büyük 😅 . Sonra üniversitedeyken yanlarına gitmiştim o zaman da karşılaşmışız ama hatırlamıyorum . 3-4 sene önce araba almak için bize gelmişlerdi yengemle anneannemde kalmışlardı çok muhabbettemiz olmamıştı ama halâ beğeniyordum kendisini. Farklı şehirlerdeyiz. 2022 ağustos da ben izmire geldim o zaman sohbet etme imkanımız oldu 2 hafta sonra artık ilişkimiz vardı ciddi olarak. Ocakta nişanlandık ağustos da daha 1 sene dolmadan evlendik. Şu an oğlumuzu bekliyoruz ağustosta evleneli 1 yıl olacak. Velhasıl kelam nasipte varsa oluyormuş gerçekten.

RezMom üniversite hocamn kardeşiyle evlendim😄 ben Yatay geçiş yapmıştım o zamanlar ilk sene çok zorlandım fazlasyla derslerim de vardı. O kadar hocanın içinden git genetik hocanın yanına konuşup danış, zorunlu stajımz vardı yine hocamın yanına gittim o da bana, kardeşim de üniversite de git onunla görüş yanında yapabilirsin stajı yardımcı olur dedi. Öyle tanıştık ama bana o zaman yüz vermedi ama benm de o zamanlar derslerden başka bir düşünceye vaktim de yoktu😬 6 yıl sonra bu defa yüksek lisans yaptığım sene yanına gittim görüştük konuştuk ama ben kafamda bu adamla evleneceğim dedim, düşünceleri yaşadım resmen. Çok kısa sürede nişan nikâh evlilik oldu. Şimdi iki çocuğum var çok şükür her şeye 🤲🤱

artikboyle bizde aynı şekilde :) iş yerinde tanıştık ikimiz de memuruz 3 yıllık evliyiz birde oğluşumuz gelecek inş ekim başında.

RezMom 5 senelik platonik hayranlığım sonunda cesaretimi toplayıp kalp attım instagramdan. O gece arkadaşlarımla gittiğimiz konsere damladı, keşke o kadar cesaretsiz olmasaymışım daha erken başıma bela olurdu 😂

RezMom lise 3 tanıştık arkadaşımın sevgilisi vasıtasıyla 5 yıl sevgili olduk(tabi herkes gibi bizimde sürekli ayrılıp barışmalı) 1 yıl nişanlılık 1yıl 8 aydır evliyiz elhamdülillah 🙏🏻🩷

RezMom valla bizde teyze çocuklarıyız bana telefondan mesaj atmıştı bende cevap vermiştim çıkma teklifini ben ettim valla öyle konuştuk ondan sonra sevgili olduk böyle iki ay dı sevgili kaldık ondan sonra nişanımız oldu evliyiz sekizinci ayımızdayız ilk çocuğumuz olucak hayırlısıyla altı yıldır birlikteyiz işte bu kadar 😅

RezMom eşimle aynı ilçedeniz akrabalarını duymuştum içinde tanıştıklarımda vardı ama kendisini tanımıyodum instagramdan tanıştık kuzeni aracılığıyla 4 ay içinde tanıştık nişanlandık 2019 kasımında evlendik biri 4 yaşına yakın , diğeri 2,5 aylık iki oğlumuz var şükürler olsun 🥰♥️