• Öneri
  • Eşinizle Nasıl Tanıştınız? 👫🤍

tubaaengiiin bebeğim olduğundan beri oynayamıyorım çok özledim oynamayı müsiatliğin varsa indir baya satıyor oyun ben çok oynayamıyırum ama eşimle oynamak keyifli oluyordu

RezMom ev arkadaşımın misafiri olarak gelmişti kalabalık bir grupla bende normale eve o saatte gitmem gidesim tuttu bu arada eşim benden 3 yaş küçük 🙈 herkese abla diyip konuşuyordu benim yüzüme bakmıyordu bizi tanıştırmak istediler bende ne tanisicam.o gicikla dedim sonra benden bişey istedi ama adımla seslendi bende bnaada abla desene dedim öyle bir atistik 🤣 sonra ortak bir arkads Instagram’da yayın yaparken istek attı kabul ettim karsimda eşim bir şey sordu bende numarani at ben sana yazarım dedim 🤣 öyle konusmaya başladık 3 gün sonra doğum günüm hiç kuttlamadim dedi laf arasında gece 12 de pastane bulup kutlamaya gittim o gece sevgili olduk 2 ay sonra ışık hızıyla evlendik🤣 şimdi ikinci çocuğumuzu bekliyoruz

RezMom benim eşim de cocukluk arkadaşımın dayisi cezaevinden çıkmışti ben de arkadasimdaydim arkadasim dayım gelmiş dedi bende gittim hoş geldin abi dedim abi dedigim adam eşim oldu 3 yillik sevgililik 5 yildir evliyiz iki oglumiz var şimdide 36 haftalik hamileyim kizimiz olacak

Benim ikizim var oda kız Nisan 7 sinde mi ne kınası vardı 2019 da eşimin halasıyla, eniştesi (benim dedemin kuzeni diyim babamla falan Yaşıt) amca diyoruz biz ikizimin kinasina gelmişlerdi ben görmedim eşimin halası beni beğenmiş eşimin 24 Mayıs doğum günü biz doğum gününde bir hafta önce tanıştık neyse görmüş beğenmiş kayınvalideme falan demiş çok güzel hanım hanımcık kibar bı kız gidip görelim demiş neyse bana da haberi geldi resmini gösterdiler ben çalışıyorum tabi o aralar gorunc ededimki ben istemem bunu bu agresif duruyo bu beni döver dedim neyse dedemle falan sürekli başkaları haber gönderiyolaemia ikizim evlenmwdnw önce fala da millete dwdem babaları kızar okuyoae daha diyomustu ikizim evlendikten sonra benim için soranlara calisiyo diymus geçiştiriyomua neyse annem bı tanı kızım belki olumlu olur dedi bende yok dedim bir iki gün sonra ısrar edince iyi gelsinler görürüm giderler niyetim yok bilin dedim neyse nasip olunca sol bağlanır derler ya neyse geldielr Ogün ben gelene kadar saçımı yıkarım diye girdim geldielr nasıl hazırlandığını bilemedim annem geldiler dedi Akel acele saçımı yalao şap topladım saçaklı saçaklı neyse hoşgeldiniz dedim oturdum ellerini öp kızım dedi annem utandım neyse öptüm ellerini utana sıkıla sonra eşimle gozgoze geldik bı alımlı geldi gözüme (1.84b sırık 😂) sonra odaya gittik ikimiz konuştuk dddm ben evlendikten sonra çalışırim oda evlendikten sonra ben karımı çalıştırmam neyse numaramı istedi normald ekimseye vermem verdim o gün SONRAebir saat sonra mesaj geldi naber diye dedim bı yüzsüz ya rahat rahat naber yazıyı insan bı merhaba der 😂 sonra ses etmedim konuşmaya başladık o anlattı hayatini ben anlattim annemle babamın ayrılığından falan bugüne kadar nler yaptıysam bazı 7-24 konuşmaya başladık sadece uykuda 6 7 saatlik ayriydik sonra biz bayrama yakin aileler tanıştı baya evliliğim bı hemgameyle oldu anlatamam yani yetmez burası roman lazım Eylül’de ben işi bıraktım Eylül’ün sonunda nisanlandik ekimde evlendim herşey 6 ay içinde oldu bitti 12 Ekim’de nikah 20 Ekim 2019 da evlendik 6.yilimiza görcezenasipse 27 aylık ve 5 buçuk aylık iki 🩵🩵 var 😊 hayat çok güzel değil illaki inişli çıkışlı gidiyo zaman en büyük ilaç 😊 birimiz ikizler birimiz boğa benzetmek gibi olmasın kedi köpek gibi didisiyoz ama yapacak bişey yok😂😂

RezMom bir marketde menecer olarak çalışıyordum(Azerbaycanlıyım) .. eşimde polis. 6-7ay beni izlemiş, sonunda yakınlaşdı ve 1ay sonunda nişanlandıq, 8ayın sonunda evlendik 🥰6yillik evlilik, şimdi 5yaşında kızımız , 4yaşında oğlumuz var ve şimdi 12 haftalık hamileyim. Çok Şükür Mutluyuz 🙏🙏 Allah her kesi mutlu mesud etsin insallah🙏🥰

RezMom Okul öncesi öğretmeniyim. Bir öğrencimin annesi eşimin dayısının kızı oluyor. O vesile olmuştu tanışmamıza. Bir nevi görücü usulü gibi oldu yani 🤭

nununundunyasi, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Merve-betul 😂 sorma biz de öyleyiz ya ama ayrı gayrı da olmuyor bizi birbirimize bağlayan da bu bence

Nrrgizemylmzz ooo maşallah gerçekten çok hızlı olmuş :) yaşı sizden küçük ya olgundur umarım erkekler geç olgunlaşır ya

Loliannesi ne güzel ya maşallah size birlikteliğiniz daim olsun inşallah. Biz de nişanlıyken çok kavga ederdik de benim eşim çok sakin ve onun sakinliği beni çileden çıkartıyor bazen 😂 aslında öylesi tabii daha iyi ama işte 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Nananan vayy benim eşim de vanlı 😀 ben batmanlıyım ilk 1 sene birbirimizi görmeden konuştuk sonra ben izmire geçtim eşim bodrumdaydı beni izmire görmeye geldi sonra işler hızlandı 4 ay sonra nişanlandık 😍

Prensiminannesiyim ohaa çok iyi ya 😅 keşke bizim de böyle güzel anılarımız olsaydı :( ben eşimi sadece arkadaş olarak görmüştüm hiç istemiyordum onunla evlenmeyi 😂 ama o çok sevdi beni ve asla vazgeçmedi onun azmi sadakati isteği beni de aşık ettirdi kendine