Maksat sohbet olsun malum canımız çok sıkılıyor 😂
Biz eşimle pubg’dan tanışmıştık 1 yıl sevgililik 9 ay nişanlılık sonrası da evlendik şimdi bir oğluşumuz var 4 aylık. Peki ya siz nasıl tanıştınız? 🤗
Eşinizle Nasıl Tanıştınız? 👫🤍
RezMom iş yerinde, meslektaşız🥰
RezMom lise 1 e geçmiştim kuzenimin arkadaşıydı faceden ekleştik tanıştık 6 yıl sevgililik tabi hiç ayrılmadan olmadı çok kavgalarımız uzun süre ayrılıklarımız oldu 6 yıl içinde daha sonrasında ciddi olduğumuzu belirttik 6 yıl sonunda isteme söz 7. Yıl düğün işte 😊 temmuz 21 de 6. Evlilik yıl dönümümüz olacak 4 yaşında oğlumuz var ikinciye hamileyim 12 haftalığım😊
RezMom aynı mahallede oturuyomusuz ama hiç karşılaşmadım yada dikkat çekmedi evlerinin karşısında spor salonu vardı ve ben hergün oraya gidiyordum ama instagramda onun kesfetine çok düşmüşüm bana mesaj attı hemde bugüm bulusalım mı diye bu kim diye cevap verdim bulusmaya gitmedim sonrasında baya ısrar etti ayak üstü beş dakika diye sırf başımdan savmak için kabul ettim karşılasınca kahve içmeye davet etti sadece 10 dakka otururum kabul ediyosan gelirim dedim 3 saat kalmadım en bana laf sokmustu 😂😂10 dakika dedin 3 saat oldu diye
RezMom ben ortaokuldayken msn vardı orda tanışmıştık sonra uzun süre konuşmadık 2018de tesadüfen eklemiştim bir süre konuşmuştuk ve yine iletişimimiz kesilmişti 2021de merak edip profiline bakmıştım sonra da o beni eklemişti yeniden konuşmaya başladık ve evlendik 😂
@“RezMom”#p3306669ben eşimi İnstagramda istek atmıştı bende engelledim 1 yıl sonra engeller listesine baltım hatlmadım ne zaman engelldeyim kaldırdım eşim mesaj atı 11 ay sevgililer 2 ay nişanlık 3 sendir evliyiz
RezMom biz de lisede tanıştık 😁sınıf arkadaşımdı kocam oldu 😅
artikboyle hem atıları hem eksileri olmalı 😀
elif475475 ahh şu lise aşkları 😂 nasıl iyi anlaşıyor mu insan hla evlenince sınıf arkadaşıyla
RezMom bizde pubg da tanıştık 4 sene sevgili kaldık bir buçuk sene nişanlı bir senedir evliyiz çok şükür 🤲🏻😅
RezMom bende pubg de tanıştım 😁
Lisede bana çıkma teklifi etmişti bende sevgili konularında pek yoktum sevmezdim kabul etmedim sonra o kim benim teklifimi kabul etmez demiş tekrar teklif göndermiş konuşmak istemişti yine reddettim okulun popüler kızı eski sevgilisiymiş kız benim sınıfımı basıp ömerle çıkmıycaksın emrinde bulundu bana dedi emir verilirse tersini yaparım tam o sıra en azından faceden isteğimi kabul etsin konuşalım arkadaş olarak diye arkadaşıyla haber göndermiş bende kabul ettim faceden bir süre arkadaş olarak konuştuk sonra eski sevgilisinin ikazları devam ediyordu bu süreçte bana bi gün teklif etti kabul ettim 5 sene hemen hemen ayrılmalı barışmalı sevgili olduk ama buluşma falan adam akıllı hiç bişey temas asla yoktu el ele dahil sevmiyordum son zamanlar çok buluşmalar çoğaldı sürekli beraberdik ilk konuşmamızdan itibaren seninle evlenicez görürsün diyodu hissettiğini söylüyodu 3 sene nişanlı kaldık 6 senedir evliyiz 3. Bebeğimize hamişim 😂
Bizde düğünde tanıştık 😁😁😁😁
RezMom eksileri de var ama artıları daha fazla meslektaş olunca geliştiriyor insan birlikte kendini 🥰