Gul75 rahim boyu kısalıp uzayabilir dinlendikce normale döner belki ciğer geliştirici oldunuz mu. Gözetim altında olmanız çok iyi açıklıkla 2 3 hafta gezen gebeler bile var

Mery6619 çiğer geliştirici oldum hastanede sürekli serum ilac felan veriyolar dinleniyorum bakalım inşallah biraz daha beklerler

Gul75 inşallah biraz daha beklerler canım ama sıkılma iyi olcak bebişlerin 11 mayısta 29+1 de doğum yaptım 5 cm acılmam vardı 41 gün küvezde kaldılar şimdi yanımdalar şükür sağlıkları yerinde

orcngzm yaaa ne güzel canım hayırlısıyla bizde alırız kucagımıza inşallah

Bizi haberdar et lütfen gelişmelerden

Gul75 hayırlısıyla bebeklerimize ’kavuşalım 🌹sizinde inşallah vaktinde zamanında gelirler

Gul75 aynı sizin gibi 29+9 da rahim kısalığı oluşmuş. 15 mm e kadar düşmüştü. Pesser takıldı rahim ağzına. Evde dinlenmeye geçtim sonrasında. Doktorum hiç bir iş yapmamamı mümkünse hep istirahat gerekmedikçe kalkmamalı söyledi. Dışarı sadece hastane kontrolü için haftada bir kez çıkıyorum. Şu an 35+2 deyim. Çok şükür.. hala böyle devam ediyoruz evdeyim doğuma kadar

Gul75 bendede çok vardı haftanın iki günü hep yatırılıyordum 33 haftada doğum yaptım doktorum dedi iyiki erken aldık bebekleri eski sezeryan yerim ıcten yırtılmış megerse

orcngzm konudan alakasız bir sorum olacak küvez ücreti nasıl oldu devlet mi karşılıyor ?