Gul75 bebekleriniz kaç kilo şuanda acaba bende tek yumurta ikizlerine hamileyim 2 gündür nefes alamıyorum çatlama derecesine geldim korkuyorum erken doğum olacak diye biz daha küçüğüz de 22 haftalığız

gzm_42 şiksyetlerin devam ediyorsa hiç zaman kaybetme git cünkü benim hiç aklıma gelmezdi rahim kısalacagı suan güncel kilolarını bilmiyorum

Gul75 sende de mi nefes alamama vardı canım?

gzm_42 Aynen çarpıntımda oluyodu ama kasıklarım cok agırıyodu yürüyünce

Gul75 kasıklarım agrimiyor benim elhamdülillah ama bilemiyorum kan sulandırıcı hap kullanıyor musunuz acaba sizde

Gul75 31. Haftadan itibaren maalesef erken doğum riskim başladı serviks kısaldı kasılmalarım sancılar falan serumlarla ilaçlarla 36 haftaya kadar durduk sonra suyum geldi ve doğum oldu uzunluk kısalıp uzayan esnek bi yapıda o yüzden doğru ilaçlarla istirahat ederseniz yeterli düzeye gelecektir sağlıkla kavuşun inşallah

Hellili Amin inşallah 1 haftadır hastanedeyiz bakalım ilac serum tedavisi yapılıyor hayırlısıyla bizde o haftalara geliriz

gzm_42 Ben ilk zamanlar kullandım kanamam olunca doktor bıraktırdı suan kullanmıyorum

Gul75 anladım canım hayırlısı olsun inşallah vaktinde saatinde gelirler bebeklerimiz inşaallah kiloları da iyi olur sağlıklarıda

Gul75 bende özelde doğum yaptım direk o hastanenin küvezinde kaldı bebeklerde