Gul75 yaa Allah şifa versin inşallah size konu hakkında bilgim yok ama size bişey sorabilir miyim peki daha önceden herhangi bir sıkıntı var mıydı belli miydi bı sıkıntı çıkacağı bende ikizlere hamileyim o sebeple merak ettim kusura bakmayın ☹️

Gul75 benim 29 30 haftalar arasında rahim boyu silinmiş açılma olmuştu 34 haftalık doğum yaptım ikizlerimi mutlaka ciğer geliştiriciyi doktorunuzzdan isteyin uygun görürse yaparsa iyi olur

Mucizeayla kasıklarım cok agırıyodu özellikle yürüyünce öyle öğrendim

Der_yaM ciğer geliştiricileride yapıldı bakalım hayırlısıyla biraz daha beklesinlerde

Melek1649 suanda hastanede yatısdayım 6 gündür bakalım nasıl olucak

Gul75 rahim boyu kısalıp uzayabilir dinlendikce normale döner belki ciğer geliştirici oldunuz mu. Gözetim altında olmanız çok iyi açıklıkla 2 3 hafta gezen gebeler bile var

Mery6619 çiğer geliştirici oldum hastanede sürekli serum ilac felan veriyolar dinleniyorum bakalım inşallah biraz daha beklerler

Gul75 inşallah biraz daha beklerler canım ama sıkılma iyi olcak bebişlerin 11 mayısta 29+1 de doğum yaptım 5 cm acılmam vardı 41 gün küvezde kaldılar şimdi yanımdalar şükür sağlıkları yerinde

orcngzm yaaa ne güzel canım hayırlısıyla bizde alırız kucagımıza inşallah

Bizi haberdar et lütfen gelişmelerden