Cinsiyet_tahmini 2 senedir kullanıyorum süpürüp siliyor. Evim çok büyük değil genelikle süpürme özelliğini kullanıyorum. Halıyı görünce mopunu kaldırmıyor eğer öyle bi özellik isterim derseniz bi üst modellerine bakabilirsiniz. Hamileligimi riskli geçirdim simdide 2 cocukla son 1 senedir elim ayağım oldu resmen. Silerkende öyle çok ıslak bırakmıyor halıları benim halilarim buyuk olmadigi icin supurup kaldiriyorum silmeyi robot yapiyor Sormak istediğiniz bisey varsa sorabilirsin
MMery6619
- 9 dakika önce
- 9 May 2024 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Öneri istiyorum canlarım tartışmasında
- Öneri istiyorum canlarım tartışmasında
Cinsiyet_tahmini roborock q7 max
- Tsh yüksekliği bebekte zeka geriliği yapar mı tartışmasında
Gultenncee 3.dogumumu yaptım ilk 2 hamileligimde troid ilacı kullanmadım ama 3.hamileligimde doğuma kadar kullandım mg hiç yükselmedi bende doğum yapınca biraktirdi drum mutlaka kullanın
- 17 Kasım prematüre farkındalık günü tartışmasında
littlechick Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bi an önce toparlanıp eve çıkarsınız dualarım sizinle🤲🌸
- Sütüm azaldı🥲 tartışmasında
- 17 Kasım prematüre farkındalık günü tartışmasında
littlechick merhaba bütün postlarinizi okuyup sizi takip edip dua ediyordum bugün güneş bebek geldi aklıma onun için girdim uygulamaya. Güneş bebek nasıl aceba siz nasılsınız?
- 34+6 sancı açılmaa tartışmasında
- 34+6 sancı açılmaa tartışmasında
- Doğum dan sonra uçuk acil 😮💨 tartışmasında
Annelikmghb benim de doğumdan sonra ilk defa uçugum çıktı saglikocaginda krem yazdırdım dra eczaneci iyiki krem yazdirmissin uçuk çok tehlikeli dedi
- Gebelikte rahim ağzı kısalığı yaşayanlar tartışmasında
seydabal_60 perinatoloji dru araştırıp gidin mutlaka
- Selim ismine yakışan ikinci isim önerisi lüffeeenn🙏🏻 tartışmasında
- Progestan hangi durumlarda gerekli tartışmasında
- Sütüm Gelmiyor Nolur Yardım tartışmasında
- 33+4 de doğumum var tartışmasında