emineeeeee Sevi bebe reflü yatağı en çok indirime girmesini beklediğim ürün 😃 inşallah o da indirimli olur
Tuba_44 emineeeeee olur ama takip edin her ürün bi kere indirime girecek şubatta gününü kaçırırsanız bidaha yapılmaz
emineeeeee Tuba_44 az önce baktımda 110 tlden 87 tlye düşmüş Şubat ayını beklemelimiyiz sizce 🙈 lütfen kusura bakmayın çok sordum ama aldığım birşey sonradan indirim görünce üzülüyorum aldığım an kullanıcağım birşey değil çünkü doğuma daha 4 ay varda 🙈🙈🙈
Tuba_44 yyssmmnn bizde o yok şuan bulunduğunuz yerdeki mağazaya özeldir şartlarını bilmiyorum o yüzden
Asyua Tuba_44 merhabalar tuba hanım hangı e bebek magazında calısıyorsunuz mahsuru yoksa merak ettim 😊
Fernur Tuba_44 tuba hanim merhaba brn size joie sansa ile joie serina yi sormak istiyorum hangisi daha islevesel arasinda kaldigim iki ürün
Asyua Tuba_44 sonunda 44 ü gorunce sorma geregı duydum çok sevindim ben Malatya da oturuyorum avmdeki mağazayada ugrarım her geldıgımde henuz denk gelmedik
HandeAnne Tuba_44 merhaba şuan e bebekte babyjem reflü yatağı %20 indirimli bu ne zamana kadar geçerlidir biliyor musunuz acaba ?
Tuba_44 HandeAnne bilmiyorum tarih bakmadım pazartesi perşembe fiyat değişimi pazartesi ne kadar fiyat böyle kalır
Pinar_bayhan-12 Tuba_44 bebek arabası kesin indirime girer mi 🤔 ona göre almayı düşünüyorum da doğumum Mart’ta
BurcuY Tuba_44 Bişi daha sorcam canım mamas papaslar nasıl acaba bide onu beğeniyorum çok 🙊 pahalı gerçi ama