yyssmmnn Tuba_44 e bebekte 250tl 350 kupın kullanma kampanyası basladı 350 Tl den fazla alısverıs yaptgımda üstüne ekleyebılıyormuyuz kalan kısmı yoksa kupon dısına cıkamıyormuyuz?
Tuba_44 yyssmmnn bizde o yok şuan bulunduğunuz yerdeki mağazaya özeldir şartlarını bilmiyorum o yüzden
Hulyaaaaa75 Tuba_44 canm ya sana bısey sorablirmiyim ben roxanne anne bebek cantası almak istyorm suan 210 tl galiba subattaki indirmmi tahminen ne kadar düser
emineeeeee Sevi bebe reflü yatağı en çok indirime girmesini beklediğim ürün 😃 inşallah o da indirimli olur
Tuba_44 emineeeeee olur ama takip edin her ürün bi kere indirime girecek şubatta gününü kaçırırsanız bidaha yapılmaz
emineeeeee Tuba_44 az önce baktımda 110 tlden 87 tlye düşmüş Şubat ayını beklemelimiyiz sizce 🙈 lütfen kusura bakmayın çok sordum ama aldığım birşey sonradan indirim görünce üzülüyorum aldığım an kullanıcağım birşey değil çünkü doğuma daha 4 ay varda 🙈🙈🙈
Asyua Tuba_44 merhabalar tuba hanım hangı e bebek magazında calısıyorsunuz mahsuru yoksa merak ettim 😊
Fernur Tuba_44 tuba hanim merhaba brn size joie sansa ile joie serina yi sormak istiyorum hangisi daha islevesel arasinda kaldigim iki ürün
Asyua Tuba_44 sonunda 44 ü gorunce sorma geregı duydum çok sevindim ben Malatya da oturuyorum avmdeki mağazayada ugrarım her geldıgımde henuz denk gelmedik
HandeAnne Tuba_44 merhaba şuan e bebekte babyjem reflü yatağı %20 indirimli bu ne zamana kadar geçerlidir biliyor musunuz acaba ?
Tuba_44 HandeAnne bilmiyorum tarih bakmadım pazartesi perşembe fiyat değişimi pazartesi ne kadar fiyat böyle kalır