Tuba_44 Merhaba arkadaşlar elimden geldiğince size duyurmaya çalışıcağım e bebek çalışanıyım 😉 şuan için de tekstil ürünlerinde %50 indirim var herşey de değil tabi pijama takımları çıtçıtlı badiler müslinler vb. 😊
asminko345 Tuba_44 Bende araba alıcam canım e bebek indirimini bekliyorum şubatta Doğum yaptım 🌸 Çok güzel post olmuş 💕💕
Tuba_44 Tatlisanne yükselen indirimlerde güzel indirim yapıldı aslında şubatda büyük indirim var %28 yapacak her ürüne ama hergün farklı marka veya bölüm için insörtler açıklanınca burdan paylaşırım bende:)
Sinemiss Tatlisanne şubat ayında indirime girecekmiş canım bizde alacaktık çalışan dedi bu kadar para vermeye gerek yok indirimi bekleyin aceleniz yoksa dedi beklemedeyiz bizde😃
Elaylama Prnsssena civil'de gördüm 99 tl'ye düşmüş torba gibi toplanan yuvarlak oyun halıları. Öyle bir şey istiyorsanız bir bakın.
Pdr İndirim var görünüyor mağazaya gidince sadece zıbınlarda oluyor😕 evet arabalar çok pahallı indirim olunca paylaşırsanız çok seviniriz🙂🙂
Sinemiss Htccprz o kadar olmaz😃😃 ayın hangi gününde hangi markaya geliyorsa onda ğndirğm olacakmış mesela şubat 23 ünde kanzda var %23 indirim olacakmış
HalisEbruoban Htccprz oluyo canım ben gecen sene 2000 lıralık arabayı 1350 almıstık hergun bı markada bı urınde oluyo
Salmanc Polo poşet kullanmak zor değilmi ? Bende zor oluyor diye duyduğum için süt saklama kabı alacaktım 4lüsü satılıyor e bebekte aynı biberon gibi kap
SedaMeric Polo ilk hamileligim ve bilmiyorum onu. Süt sağıp poşette mi tutuyoruz anlamadım açıklarsan bi 😂😂😍😍😍
Tuba_44 Omma ara indirimlerini bizde bilmiyoruz sizin gibi öğreniyoruz şubat indirimi kesin sadece pazartesi ve perşembe fiyat değişimi var ona dikkat edabilirsiniz
ValideSultan Tuba_44 merhaba Marmara forum Bakırköy mağazasında da geçerli mi yoksa belli mağaza yada internete özel mi indirim