Ays7140 Nalkan casualin uretiminde skntı var galiba ben civil ve e bebekteki calisnlara sordum stok ne zman yenilenecegı hakkinda bilgilerinin olmadigini soylediler aksi gibi diger sitedeki fiyatlarida gün gectikce artiyor
Nalkan Ays7140 cnm ben safeline aventador bebek arabasını aldım gelmesini bekliyoruö şimdi casualden daha iyi istersen bakabilirsin
Nalkan Nalkan cnm istersen YouTube da tanıdım videosu var izleyebilirsin casualle özelliklerini karşılaştırdım ben öyle karar verdim
Cagla87 Nalkan Oh be sonunda bilen biri çıktı. Bizzat inceleme şansınız oldu mu acaba? Biz de yarın alacağız inşallah. Hiç yorum falan yok internette.
emineeeeee Tuba_44 az önce baktımda 110 tlden 87 tlye düşmüş Şubat ayını beklemelimiyiz sizce 🙈 lütfen kusura bakmayın çok sordum ama aldığım birşey sonradan indirim görünce üzülüyorum aldığım an kullanıcağım birşey değil çünkü doğuma daha 4 ay varda 🙈🙈🙈
Tuba_44 emineeeeee onu bende bilemem ki pazartesi perşembe fiyat değişimi var şubat ayında evet indirim oluyo ama ondan önce fiyat yükselir mi genel merkez bilir
Tuba_44 eljid hangi marka model ne bide her magazaya aynı ürün gitmiyo siteden bakon istersenz mağazayla site aynı fiyat