Gebektos67 siveno çamaşır deterjanını kullandım %100 doğal çamaşır sabunu. Kokusu da güzel. Beyaz ve renkliler için ortak kullanılıyor. Yumuşatıcı kullanmanıza gerek yok kendiliğinden yumuşatıcısı varmış ben bugün yıkadım memnun kaldım. Ama ne olur ne olmaz diye 2 kere durulama yaptım
Hastane Çantası Ne Zaman Başlanmalı
555eeee67 ben internetten de aldım dışarı çıkıp beğenip aldığımda oldu. İnternetten yorumu güzel olanları aldım tek tek yorumları okudum. E bebek uygulaması da var indirimde oluyor oradan da bakabilirsiniz kaliteli ürünleri. 1 alana 2. Ürün %50 indirimli bebek bezleri falan var şuan indirip takip edebilirsiniz
Sinemm65 27+2 yiz dün kıyafetlerini yıkadım ütüledim bugün de kızımın eşyalarını hurçlara yerleştirdim çantaya daha koymam kapalı yerde kalmasın diye ama hazırda dursun 2 tane erken doğum öyküm var bunda da o yüzden erken doğum riskim var 🥲 temennim 38 leri görmek ama ne olur ne olmaz diğerleri de hiçbir sorun yokken bir anda geldi o yüzden erken hazırladık ☺️
Ben de 28+2 deyim sağ tarafimda cok agri oluyor donerken kalkarken falan bir de ayakta biraz kalınca belim de agriyor sicaklar da fena. Bizim de ortada bir hazirlik yok henuz nasil olcak bilmiyorum
- Düzenlendi
Sinemm65 ilk oğlum 2018 de 36+2 de doğum yaptm. 2. 27+2 de 2021 de doğdu hiçbir erken doğum riskim yokken bir anda sancım başladı 15 gün küvözde entüne kaldı sonra vefat etti. 2022 de 29 haftalık ikinci oğluma doğum yaptım. Kızımı kaybettikten sonra psikolojik olarak çöküşteydim o yüzden hemen istedim 2 sezaryen aram çok kısa olduğu için erken doğum riskim vardı 5 ay parça düşürdüm düşük riskim vardı kanamam çok oluyordu. Kanamam bitti 1 ay sonra doğum yaptım. Şuan hiç planımızda ve aklımızda yokken hamile olduğumu öğrendik 27+3 olduk hiçbir sorun yaşamadım çok şükür ama erken doğum yaptığım için riskim var. Doğumun ne zaman başlayacağı hiç belli olmuyor. Sizin stres yaptığınız kendinizi sıktığınız en ufak bir konu onu içerde strese sokuyor. Ben doğumlarımın stresten olduğunu düşünüyorum o yüzden bu sefer hiçbir şeyi kafama takmıyorum sinir olmamaya çalışıyorum rahatlığımla 27. haftaya sorunsuz geldik çok şükür 😅 Doktorum tuvalet dışında kalkma yerinden diyor ama ben neredeyse eve girmiyorum 🤭😬 çünkü nasıl enerji verirsek öyle geri dönüş alıyoruz ben bol bol gezerek zamanında doğum yapacağıma inanıyorum bu sefer 😂
Sinemm65 ben ne olur ne olmaz diye birazda tabi hevesle 30 haftalikken hazirlamistim. 32 hftada bi gece aniden hastalandim ve sabah acile gittik apar topar hastane yatisim oldu 5 gün hastanede yattim Allahtan cantam hazirdi kendimde degildim zaten esim cantami kaptigi gibi geldi yoksa neyin nerde oldugunu tarif edecek laf anlatacak durumda degildim. İnsanin basina ne gelecegi belli olmuyor tedbirli olmak lazim
Biz de tam 28+0 olduk çok şükür Allah hepimizin bebeğini sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah kızlar. Detaylı listeniz var mı acaba hastane çantası için ilk gebeliğim tecrübesizim biraz
Sinemm65 bence en mantıklısı şimdiden yapmanız, ben 37+5im yıkama ütüleme tamam ama hala çantaya katıp hazır etmedim gün geçtikçe zaman daralıyor insan ağırlaşıyor, şimdi yapamıyor oluşum da aşırı sıcak havalar nefesim kesiliyor ruhum daralıyor resmen ama Bi an önce yapmam da gerek benim gibi son ana kalmayın 🤦🏻♀️🌸
Sinemm65 ben 34 de hazırlamıştım 40. Haftamda doğum oldu o sürede o valiz 50 kere açıldı bişey aldım lazım oldu geri eksikler oldu diye koydum
30.haftaligiZ hiç birşey almadık hazırlık yapmadık henüz temmuzz başı gibi yapalım diyorum geç mi kaldım.siZce
Sinemm65 kız 🥹
Srfe01 alışverişinizi yapmaya başlayın bence hepsini bir anda almak inanın zor oluyor. Maddi yönden çok fazla tutuyor. Yavaş yavaş alın ama hastane çantanızıda bir an önce hazırlamaya başlayın. Ben çoğu şeyini aldım şimdi yıkayıp yerleştiriyorum anca yetişiyor inanın. Hepsi bir anda olup bitmiyor yavaş yavaş oluyor bende 32 haftalığım
30.haftama yeni girdim ne çanta ne pijama ne hastane çıkışı hazır ne de dolabı beşiği 🙈 neler konması gerek ne kadar konması gerek onu bile çok bilmiyorum bu hafta fln başlıcam inşaAllah biraz ne koyduklarınız dan da bahseder misiniz
nurdan59 canım bence başlayabilirsin artık en azından hastane hazır Dursun ben kafamda nasıl olsa sezaryen olucam 38 e kadar yolum var deyip çok sallandim 34 ün sonunda yavaş yavaş birkaç birşey koydum eksiklerim vardı almadığım 35 in sonunda alel acele doğuma alındım umarım sağlıkla ve vaktinde gelir miniğiniz ama her ihtimale karşılık bebeğin kıyafetleri hastane çantası hazır olsa fena olmaz bence