Hastane Çantası Ne Zaman Başlanmalı
Ranip-pinar evet bugün başladım hazırlamaya. Suyunuzun sızdığını nasıl farkettiniz nasıl oluyor bilgi verir misiniz biraz
Sinemm65
Ben 26.haftada bitirdim alisverisi yikamayi utulemeyi hepsini hurca koydum dolapla besigi de kurulursa yerleştirme isi kaldi bide valize yerlestircem hastane icin hazirladiklarimi erken davrandimm biraz galiba ama suan cok rahatim agirlasmadan bitti sayilir cogu 🌼
Sinemm65 33-34 gibi bende yapıcam tüm kıyafetlerini. Şuan 31 iz
Sinemm65 çamaşırımda hep sanki idrar kaçırmışım gibi bir ıslaklık oluyordu. Sık sık değiştirmeye başladım hiç nemlilik gitmiyordu. Doktoruma sordum ayakta durma yatarken kesiliyor mu bak dedi 1 gece o şekilde baktım yatınca kesiliyor. Ertesi gün doktora gittiğimde turnusollü ped diye birşey verdi. Eğer akan amniyon sıvı ise farklı bir renk alıyormuş idrar ise farklı oluyormuş. Öyle kesinleşti su sızıntısı olduğu. Bol su havuç suyu ve yatış ile suyu sabit tutmaya çalışıyoruz şuan
Sinemm65 sonra ağırlaşıyorsun ve stres oluyor. Bence tam zamanı hazirlamak için
Sinemm65 en geç 34 te hazır olmalı bence. Sonrasında zaten hızla büyüdüğü için ağırlaşıyor insan. İş yapmak çok zor geliyor birde onunla uğraşılmaz.
Sinemm65 cenazemiz olduğu için sehir dışındaydım, evime 28. haftada gideceğim. Gider gitmez yıka kurut utule yaparım ve hastane çantasını hazırlarim diye düşünüyorum. Yakın bir zamanda lohusa takımımı ve kızımın isminin yazılı olduğu bir tane fotoğraf çekimi için kullanacağımız tulumunu da sipariş etmeyi planlıyorum. Onlar da gelince okeylenir. 32-34 haftalara kadar kalan eksikleri kontrol ede ede tamamlarım. Kızımın mobilyaları daha gelmedi ama o kadar yıkayıp utuledikten sonra duzenleyicilere yerleştirir kendi dolabımda hazır bekletirim diye düşünüyorum. Daha buzluk hazirligi vs. yapacagim çünkü bebisin eşya ve ihtiyaçlarını son dakikaya bırakmak istemiyorum
30+1 im bugün itibari ile herşeyi tamamladım nolur nolmaz diye .. agirlasirsam flan diye
Sinemm65 31 hafta olduk herseyi hazir sadece valize yerlestirmesi kaldı ama kapali yer ya kokarmı sararır mı diye dusunuyorum
Ranip-pinar hadi ya geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de sürekli ıslaklık oluyo ama idrarımı kaçırmışım gibi değil beyaz akıntı geliyo hep o ıslaklığı hissettiğim zaman o da zaten hamileliğin başından beri var
Sinemm65 teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla tamamlar bekleyen herkes 🙏
5959lap aa zor oluyodur o zaman sizin için. Ben doktora sormadım en son 29 haftalıkken gitmiştim. Erken doğum riskim falan da yoktu. Ama 30 dan sonra herkes bu ağrıyı yaşıyormuş zaten bebeğin rahatça geçmesi için pelvik kemiklerimiz ayrılıyormuş. Korkulacak birşey değil yani herkes yaşıyor siz yine de dikkat edin yormamaya çalışın kendinizi. Bir de ben magnezyum yutmayı unuttuğum zaman çok ağrıyor. Yuttuğumda 1 saat içinde hafifletiyor. Siz de kullanıyor musunuz magnezyum çok rahatlatıyor gerçekten
Sinemm65 35 haftalıik olan benn erken doğm riski olan ben bi şey hazr deyil bebeğe hiç bi şey almamışım hala evden çıkamıyorum ya napicam bilmiyorum
555eeee67 aynen bizde ne bu rahatlık 36 oldum daha hcbsy hazır değil ne yapacaz böyle yarın diye diye doğum zamani geldi