Hastane Çantası Ne Zaman Başlanmalı
Ranip-pinar hadi ya geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benim de sürekli ıslaklık oluyo ama idrarımı kaçırmışım gibi değil beyaz akıntı geliyo hep o ıslaklığı hissettiğim zaman o da zaten hamileliğin başından beri var
Sinemm65 teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla tamamlar bekleyen herkes 🙏
5959lap aa zor oluyodur o zaman sizin için. Ben doktora sormadım en son 29 haftalıkken gitmiştim. Erken doğum riskim falan da yoktu. Ama 30 dan sonra herkes bu ağrıyı yaşıyormuş zaten bebeğin rahatça geçmesi için pelvik kemiklerimiz ayrılıyormuş. Korkulacak birşey değil yani herkes yaşıyor siz yine de dikkat edin yormamaya çalışın kendinizi. Bir de ben magnezyum yutmayı unuttuğum zaman çok ağrıyor. Yuttuğumda 1 saat içinde hafifletiyor. Siz de kullanıyor musunuz magnezyum çok rahatlatıyor gerçekten
Sinemm65 35 haftalıik olan benn erken doğm riski olan ben bi şey hazr deyil bebeğe hiç bi şey almamışım hala evden çıkamıyorum ya napicam bilmiyorum
555eeee67 aynen bizde ne bu rahatlık 36 oldum daha hcbsy hazır değil ne yapacaz böyle yarın diye diye doğum zamani geldi
Gurcunursogut ya ben dişarı çıkamiyom kaynanamda kələnə bile kprdatmıyo off oysaki 2ci gebeliğim ilk gebelığım uğrsiz oldu o kadar hayalim varki
39.haftadayım herşeyini daha yeni hazırladım 😂
Deterjan olarak hangi marka kullandınız acaba?
Gurcunursogut ay kızlar valla çıkmadan etmeden olmuyo zaten bi günde hepsi olmuyor. Bir an önce başlayın ben bugün kıyafetlerini yıkadım kuruyolar yarın ütüleyip yerleştiricem daha sonra kendime pijama takımı falan almadım onlarıda alıp halledicem. Daha çikolatasıdır magnetidir kapı süsüdür bir sürü işimiz var 🙈🥹
Cemiledemirci ayyy nasıl durdunuz o zamana kadarr😄 ben şimdiden erken gelirse yetişemezsem diye korkuyorum bugün başladım hazırlanmaya😄 rahat olmak gerekiyor heralde ya😄😄
Sinemm65 onlayn spraiş etmek istiyorum onuda nasil olur beğenmezsem ya diye kalıyorum
Gebektos67 siveno çamaşır deterjanını kullandım %100 doğal çamaşır sabunu. Kokusu da güzel. Beyaz ve renkliler için ortak kullanılıyor. Yumuşatıcı kullanmanıza gerek yok kendiliğinden yumuşatıcısı varmış ben bugün yıkadım memnun kaldım. Ama ne olur ne olmaz diye 2 kere durulama yaptım
555eeee67 ben internetten de aldım dışarı çıkıp beğenip aldığımda oldu. İnternetten yorumu güzel olanları aldım tek tek yorumları okudum. E bebek uygulaması da var indirimde oluyor oradan da bakabilirsiniz kaliteli ürünleri. 1 alana 2. Ürün %50 indirimli bebek bezleri falan var şuan indirip takip edebilirsiniz
Sinemm65 27+2 yiz dün kıyafetlerini yıkadım ütüledim bugün de kızımın eşyalarını hurçlara yerleştirdim çantaya daha koymam kapalı yerde kalmasın diye ama hazırda dursun 2 tane erken doğum öyküm var bunda da o yüzden erken doğum riskim var 🥲 temennim 38 leri görmek ama ne olur ne olmaz diğerleri de hiçbir sorun yokken bir anda geldi o yüzden erken hazırladık ☺️
Ben de 28+2 deyim sağ tarafimda cok agri oluyor donerken kalkarken falan bir de ayakta biraz kalınca belim de agriyor sicaklar da fena. Bizim de ortada bir hazirlik yok henuz nasil olcak bilmiyorum
- Düzenlendi
Sinemm65 ilk oğlum 2018 de 36+2 de doğum yaptm. 2. 27+2 de 2021 de doğdu hiçbir erken doğum riskim yokken bir anda sancım başladı 15 gün küvözde entüne kaldı sonra vefat etti. 2022 de 29 haftalık ikinci oğluma doğum yaptım. Kızımı kaybettikten sonra psikolojik olarak çöküşteydim o yüzden hemen istedim 2 sezaryen aram çok kısa olduğu için erken doğum riskim vardı 5 ay parça düşürdüm düşük riskim vardı kanamam çok oluyordu. Kanamam bitti 1 ay sonra doğum yaptım. Şuan hiç planımızda ve aklımızda yokken hamile olduğumu öğrendik 27+3 olduk hiçbir sorun yaşamadım çok şükür ama erken doğum yaptığım için riskim var. Doğumun ne zaman başlayacağı hiç belli olmuyor. Sizin stres yaptığınız kendinizi sıktığınız en ufak bir konu onu içerde strese sokuyor. Ben doğumlarımın stresten olduğunu düşünüyorum o yüzden bu sefer hiçbir şeyi kafama takmıyorum sinir olmamaya çalışıyorum rahatlığımla 27. haftaya sorunsuz geldik çok şükür 😅 Doktorum tuvalet dışında kalkma yerinden diyor ama ben neredeyse eve girmiyorum 🤭😬 çünkü nasıl enerji verirsek öyle geri dönüş alıyoruz ben bol bol gezerek zamanında doğum yapacağıma inanıyorum bu sefer 😂