Srfe01 alışverişinizi yapmaya başlayın bence hepsini bir anda almak inanın zor oluyor. Maddi yönden çok fazla tutuyor. Yavaş yavaş alın ama hastane çantanızıda bir an önce hazırlamaya başlayın. Ben çoğu şeyini aldım şimdi yıkayıp yerleştiriyorum anca yetişiyor inanın. Hepsi bir anda olup bitmiyor yavaş yavaş oluyor bende 32 haftalığım

30.haftama yeni girdim ne çanta ne pijama ne hastane çıkışı hazır ne de dolabı beşiği 🙈 neler konması gerek ne kadar konması gerek onu bile çok bilmiyorum bu hafta fln başlıcam inşaAllah biraz ne koyduklarınız dan da bahseder misiniz

nurdan59 canım bence başlayabilirsin artık en azından hastane hazır Dursun ben kafamda nasıl olsa sezaryen olucam 38 e kadar yolum var deyip çok sallandim 34 ün sonunda yavaş yavaş birkaç birşey koydum eksiklerim vardı almadığım 35 in sonunda alel acele doğuma alındım umarım sağlıkla ve vaktinde gelir miniğiniz ama her ihtimale karşılık bebeğin kıyafetleri hastane çantası hazır olsa fena olmaz bence

Sinemm65 ben 27. Haftada yavaş yavaş başladım yıkamaya 28. Hafta bitirdim ama çanta hazırlamadım daha 32 de düşünüyorum şuan 29 olduk

Sinemm65 hazırlayın yavaş yavaş, geç başlayınca son güne kadar çantayı kapatamadık :)

Sinemm65 Bana kalırsa bu hafta bitirin. Sadece çantam hazırdı Allahtan temizlik falan yapmadım daha ev dandini halılar geldi serilmedi mutfak bile toplanmadı düşünün. Perşembe hastaneye Bi çıktım kvalidemde kalıyorum eve geçemedim hala. Sancılarım çıkıyo her an doğum olabilir olmasa bile hiç bişey yapamıyorum sadece yatıyorum. 36 hafta oldum. Siz siz olun her şeyinizi erkenden halledin

Sinemm65 hayır kullanmıyorum kullanınca kusuyorum baygınlık gıbı yapiyor bana

myavocado, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Letsgoo_ sadece bebek bir yere toplanıyordu sürekli ağrım falan yoktu nstde sancı çıktı açılmam bile olmuş ama ben ağrı olmadigi için anlamadım bebek toplanıyor sürekli diye gitmiştim sancıymis

Sinemm65 benim ikinci oğlum geliyor ilkinden kalma işte küvet babynest emzirme yastığı babynest vs bu tarz şeyler var beşik falan kıyafette var da o kış bebegiydi bu yaz biraz da onun rahatlığındayim ama başlasam iyi olur doğru söylüyorsunuz

Srfe01 yani en azından hastane çantanız hazır olsun bence acil durumlar için 🌸