Sinemm65 kız 🥹
Hastane Çantası Ne Zaman Başlanmalı
Srfe01 alışverişinizi yapmaya başlayın bence hepsini bir anda almak inanın zor oluyor. Maddi yönden çok fazla tutuyor. Yavaş yavaş alın ama hastane çantanızıda bir an önce hazırlamaya başlayın. Ben çoğu şeyini aldım şimdi yıkayıp yerleştiriyorum anca yetişiyor inanın. Hepsi bir anda olup bitmiyor yavaş yavaş oluyor bende 32 haftalığım
30.haftama yeni girdim ne çanta ne pijama ne hastane çıkışı hazır ne de dolabı beşiği 🙈 neler konması gerek ne kadar konması gerek onu bile çok bilmiyorum bu hafta fln başlıcam inşaAllah biraz ne koyduklarınız dan da bahseder misiniz
nurdan59 canım bence başlayabilirsin artık en azından hastane hazır Dursun ben kafamda nasıl olsa sezaryen olucam 38 e kadar yolum var deyip çok sallandim 34 ün sonunda yavaş yavaş birkaç birşey koydum eksiklerim vardı almadığım 35 in sonunda alel acele doğuma alındım umarım sağlıkla ve vaktinde gelir miniğiniz ama her ihtimale karşılık bebeğin kıyafetleri hastane çantası hazır olsa fena olmaz bence
Sinemm65 ben 27. Haftada yavaş yavaş başladım yıkamaya 28. Hafta bitirdim ama çanta hazırlamadım daha 32 de düşünüyorum şuan 29 olduk
Sinemm65 35 haftalık olduk dün hazırladım herşeyi 🩷💙😅
Sinemm65 Bana kalırsa bu hafta bitirin. Sadece çantam hazırdı Allahtan temizlik falan yapmadım daha ev dandini halılar geldi serilmedi mutfak bile toplanmadı düşünün. Perşembe hastaneye Bi çıktım kvalidemde kalıyorum eve geçemedim hala. Sancılarım çıkıyo her an doğum olabilir olmasa bile hiç bişey yapamıyorum sadece yatıyorum. 36 hafta oldum. Siz siz olun her şeyinizi erkenden halledin