Kızlar 32. Haftama girdim. Sadece hastane için valizi hazırlamayı düşünüyorum acil bir durum için. Sonra da düşündüm yıkamış ütülemişken hepsini birden halledeyim dolabına yerleştireyim diye düşündüm. Erken mi acaba siz kaçıncı haftada başladınız ?
Hastane Çantası Ne Zaman Başlanmalı
Sinemm65 28. Haftada yıkadım utuledim çantamı hazırladım. Bazen herşey ne kadar yolunda gozuksede hayat bu hiç beklemediğimiz anda birşey çıkarabilir. O sebeple ben 28m haftamda hazirladim. Zaten doğuma kadar kontrol ede ede 30 karı geçiyor. Hiç yoktan emin oluyorsun eksiğin olmadığına son dakika hazırlayanlar görüyorum. Şaşırıyorum hallerine bir anda doğum başlasa ne yıkanmış ne çanta hazırlanmış başlasa doğum ortada kalacaklar
- Düzenlendi
Sinemm65 biz bugun 31 haftalik olduk herşey tamam bugun hastanr cantasida bitti bekliyoruz internete 31/32 hazir olsun hersey yaziyordu.
Havalar cok sicak olmadan herşeyi bitsin istedim
cgnduru
Haklısınız kızlar. Artık ağırlaşmaya başladım zaten pelvik ağrımda oluyor arada iyice kötüleşmeden aradan çıkartsam iyi olacak
Sinemm65 En iyisi başlaman bak daha bu ağırlaşma durumu değinmedim bile insan bir anda ağırlaşıyor birşey yapasi gelmiyor. Ben her ihtimal erken hazırladım ama buna diyordum nasıl ağırlaşır son 1n2n hafta zor olur doğum yaklaştığı için derdim ne ağırlaşması diyip hafife alırdım taaa ki 32 yi olup geçtikten sonra bol uykulu halde tek yaşamak için birşeyler yapar yatardim o zaman çok iyi anladım bu ağırlaşma mavzusunu
- Düzenlendi
Sinemm65 33te başladım yıkamaya kurudukça ütüledim dolaba yerleştirdim 34te bitti şuan 35 haftalık olduk ben herşeyi yıkadım büyük küçük aldığım sadece yeni doğan olarak ayırmadım sende şuan başla bence çantayı yaparken dolabı yerleştir
35 te eksikleri tamamladım hepsini yıkayıp ütüleyip yerleştirdim 37 haftadayım çantamı da dün hazırladım herşey temiz hazırken çantayı hazırlamak daha kolay çokta geçe bırakmayın
Hazırla bence her ihtimale karşı kenarda dursun ve beklesin. Acil bir durumda çantam hazır değil diye aklınızda düşünce kalmasın. Ben 34. Haftamda hazırladım ve kapattım Sinemm65
Sinemm65 30. Haftamda bütün kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip çantamızı hazırlamıştım canım. Hiçbirşeyin garantisi yok erkenci kuş olabilir :) elinin altında herşey hazır olsun git gide daha da ağırlaşcaksın canın hiç yapmak istemeyecek o yğzden bence zamanın varsa biran önce yap. Hastane değil sadece hepsini ufak ufak yap çünkü doğdugunda devamlı tuvaleti çıkıcak dısına kirlencek kusacak vs devamlı ğst değiştireceksin yıkama ütü vs ile upraşma dopum sonrası