1. Haftada erken doğum riskim başladı o yüzden 30. Haftada her seyı hazırladım koydum kenara

Suey hadi ya erken doğum riskiniz falan var mıydı bir anda mı oldu yoksa ?

• Suey bunu yanıtladı.

31 de herşey bitmisti benimki riskli diye erkenden herşeyi bitirdim 34 de de temizlik yaptık şuan 35+3 um en iyisi erkenden bitirmek ozamanlarda bile çok yorularak hallettik çokta bişey yapmadığım halde riskliyim diye annemler çok bişey yaptırmadi bana

Sinemm65 31 haftalık oldum ben de bugün hazırlamaya başladım

1. Haftam bitti ve ben sadece yıkayıp kaldırdım 😅 bir ara yaparız çanta dediğin nedir arkadaş 😂

Sinemm65 28. Haftada eşyaları yıkadım yerleştirdim 30. Haftada da hastane çantasını hazırladım.

Kızlar şimdi yaz çocukları ya havalar sıcak kaçlı takım aldınız hastane çıkışını 5 li mi. 3 şu mu 2 li mi 10 şu mu , benim 2. Doğumum olcak ilki kış ayında doğdu buda yaza denk geliyor nasıl takım almam lazm acaba

Gamzeylmaz28 gündüz kısa kollu veya ince giydirsek bile gece üşüyüp üşümediğini kontrol edemeyebiliriz diye ben 3 tane tulum 4 tane takım aldım. Hediyelerle birlikte çok fazla kıyafeti oldu ama olması olmamasından iyidir diye düşünüyorum

Sinemm65 hazırlayın bence ne olur ne olmaz durumu bir yana 32 den sonra insan daha da ağırlaşmaya baslıyor

Sinemm65 ben de bugün 32. Haftayı doldurduk 33e girdik. Bu hafta hazırlayacağım artık. Doktorum da erken doğum beklemiyoruz ama yaz sıcakları vurmadan, ağırlaşmadan, strese girmeden hazırla çanta seni beklesin dedi 🫣

Sinemm65 hiç erken değil yavaş yavaş başlayın kendinizi yormadan. Ben 30. Haftaya doğru kıyafetlerini yikayip ütüledim. Su an 33. Haftadayim çanta yarı hazır halde birkaç eksik var onları da halledip kapaticam inşallah kafam rahat olsun istiyorum artık

Sinemm65 erken değil zaman çabuk geçiyor yalancı sancılar ağrılar çoğalıyor

hellomama ayy sizin çok az kalmış bir an önce valizini en azından hazırlayın bari ne olur ne olmaz😄 ben şimdi başladım kıyafetleri yıkamaya

35+3teyim normal bekleniyor geçen hafta hazırladım ama kuzenim 30da hazırladı 34te sezeryan doğum yapmıştı. Ben manifest yapmamak için geç hazırladım bilerek

Suey Merhaba! Benimde riskli 34 olacagız bir hafta önde şuan ama kuveze aldılar mı bebeğinizi merak ettim herşeyin hayırlısı inşallah rabbimden 🙏

• Suey bunu yanıtladı.

Sinemm65 ben 28. Haftamda hazırladım hatta millet ne acelecisin dedi :) 29. Haftada suyum sızmaya başladı yatış verdi doktor sadece tuvalet ihtiyacım için kalkabiliyorum yemeği bile yatarak yiyorum. Bence bunun erkeni geçi yok biran önce hazırlamalısın

Sinemm65 Gayet zamanı bence Bebeğin ne zaman geleceği belli olmuyor hazırda dursun 👌

Sinemm65 29.haftamdayım bayramdan sonra her şeyi yıkayıp ütüleyip hastane çantamı hazırlayıp tüm eksikleri de tamamlamayı düşünüyorum. Endişeleniyorum eksikler yüzünden çünkü. Ne olur ne olmaz.

Sinemm65 32 deyim bende yavaş yavaş başladım kıyafetleri yıkadım çantaya konuşacak ütüledim onları şimdi kendime pijamalarımı falan ayarlıcam yarın eksikleri alıcam artık bu hafta hazır olur ☺️

Sinemm65 ben hepsini bitirdim. Malum sıcaklar insan bunaliyor iyi ki bitirmişim şimdi olsa yapamam ütü falan. 32. Haftamdayim bende