Herkese teşekkürler laf yemek için soru sormadım cevap istemiyorum
deletedmom11 allah korusun
Annesinin1tanesi 😁😂😄 haklısın
Um07 pişmiş halini bilmiyorum ama pişmemiş ciğer kanının vücudunuzun herhangi bir yere değmesi sonucu,çocuğa geçtiğini şahsen biliyorum. Annem sağolsun bana hamileyken denemiş,bacağımda anacığımın parmak izi var 😃☺
Enmutluannee her sohbetin içindesiniz yazmışsınız sizce günde kaç sohbetin içinde olsun siz günde kaç sohbete giriyorsunuz? Acaba ciğer lekesi olur mu diye bi düşüncenin öncelikle acil bi durumla alakası yok sonra bu sadece batıl inanç forumda her gün bi batıl inanç muhabbeti dönüyo demekki mantıklı insanlarda bi insan dini ve bilim hariç nasıl batıla inanabilir diye şaşırıyo ki tepki koyuyo yani insanlar saçma şeylerin değil doğru şeylerin peşinde olsun diye bunda da aslında iyilik var
Ben genelde polemiğe girmekten hoşlanmam çok konu açan birisi değilim ama bu yorumlarda Acil yazdı diye tepki verenlere güldüm🙈 Neden derseniz sanki 112yi meşgul etmiş sanki Doktoru uykudan kaldırmış 😂🤭 diyorlar ki doğuruyorsun sandık neden acil yazdın🙈🙈🙈 ya arkadaşlar sanal bir platformda acillik durumu olsa ne yapacaksınız..Endişelenmiş ve içini rahatlatmak istemiş siz neler demişsiniz 😞 Biraz empati kuralım birbirimizle..
Enmutluannee geçti artık kınadın Rabbim yaşatmadan öLdürmesin 🤗🤗
Esa ne alaka ya sen hamile değilmisin ? Ya sen bu soruyu sormuş olsaydin ne olacakti insanlarin düşüncelerine siz karar vermiyorsunuz ayrica evet ben her sohbetin içindeyim ama bakıp okuyup bilgi ediniyorum kimsey3 yorum yapıp laf söyleyip bağırmiyorum kimsenin hakkı yok buna kaynana konusumu acil ? Koşuyor herkes o sohbete burasi bilgi yardimlaşma uygulaması bunu bi anlayınnn !
Esa bize okumayın geçin diyen herkesde poLitika peşinde hadi hayırLısı neyse yazdıkLarınzda haklısınz bence 👍🏼
gulcins çok doğru konuştun 🙂
deletedmom11 Allah’ın cahili her yerden çık. Bıktırdın herkesi bi doğurup hayırlısıyla şu forumdan gitsende rahat etsek.
deletedmom11 senin gibi tatlı komik bi kadını şikayet etmek için konumu açıyolar insanlar iyice işsizleşmiş kahretsin ahahah 😂
Edirefp Hayır sonuçta oda anne ama herşeye kötü yorum yapıyo bilmediğin bi konuysa niye yorum yapar insan kadın iyi niyetle soru sormuş yüklenmisler kaynana konusuna tonlarca yazı yaziliyo saçma sapan seyler böyle sağlık konulari zorlarına gidiyo
Herkes baya gergin sanırım 😓 her kadın birbirinden farklı arkadaşalr yapmayın lütfen ya. Kimi pimpiriktir kimi çok rahat benim arkadaşım pimpirik diye 3 tane ayrı doktora gidiyor yani . Acil yazıldıysa bakarsınız konunun içeriğine önemsiz gelir çıkarsınız neden bukadar kabga halinr dönüştürüyorsunuz ki olayları? Hepimiz hamileyiz sonuç olarak gerginlik hepimizin bünyesinde mevcut ama karşımızdakine biraz saygı herkes herşeyi yazar burda ilginizi çeken konu değildir basit gelir konu o ayrı neden uzatıp büyütüp birbirinizi kırıyorsunuzki gerçekten üzücü
Sakin olun hanımlar herkes dilediği eleştiriyi yapabilir ama kötü sözlerle birbirimize yüklenmeyelim oluyor bazen bazı sorular saçma gelebilir bazılarına bazılarına nasıl mantıklı geliyorsa saçmada gelebilir insanlar eleştiredebilir hoşgörülü olalım birbirimizin eleştirilerine karşı her birimiz anne adayıyız ve gerginiz asabiyet sinirlilik oluyor kırıp dökmeyelim birbirimizi
Ben anlamadim yaa bu ciger icin gecerli bir sey mi? Elma yerken burnumu kasisam nolur? yada dediginjz gibi cilek yerken boynum kasinsa falan? Ilk defa duyuyorum
Enmutluannee şimdi buraya kaynanasıyla ilgili bişey yazsaydı bu kötü yorum yapanların hepsi üşüşür gereksiz gereksiz yorum yaparlardı. Ama kadını yerden yere vurmuşlar. Niye çünkü onlara malzeme çıkmadı insan gibi bilgi almaya çalışıyor bu konudan..!!!
Edirefp aynen aynen 🤜
Ceren35 en yaygın ve bilineni ciğer ciğer yerken bir yerine dokunursan leke olurmus ne kadar doğru bilemeyiz