Herkese teşekkürler laf yemek için soru sormadım cevap istemiyorum
Um07 kızma cnm ama acil deynce bide başka postLarda deLirttiler burda patLamş gibi oLdm sen kusura bakma 😘
@Um07 canım içini ferah tut bişey olmaz inşallah çünkü pişmiş olan ciğer iz yapmaz diye biliyorum ama kanlı olsa sürdüğünde evet iz yapıyormuş oyüzden rahatlayabilirsin 🤗 kuzenim de mesela fark etmeden çilek yediğinde kolunu kaşımış kızında iz oldu kolunda dikkat etmek gerekiyor o kadar 🤗
Korkma canm ben alip yikayip pişirip yiyordum bile inanma oyle seylere
deletedmom11 ya siz kendinizi ne sanıyorsunuz her sohbetin içindesiniz kadına bağiriyorsunuz boş laflar acanlar var kaynana elti kizin sorduğu soru mu zor geldi ? Herşeye atlıyacaginiza gerekli şeylere bildiğiniz şeylere yazın oyun yeri deģil burası kendine başka oyun yeri bul kınıyorum seni !
Hsrtbrky aynen ya boş konulara koşuyolar bide bağırıyolar o kadar saçma şeyler okudumki bu kizin sorduğu çok normal ciger lekesi yani kendini birşey sanan insanlar uygulamayi mahfetti
Ben asil bunlarin bu sekilde cevap atmasina çıldırıyorum kadin sıkılmış kafasina takmis yazmis sana neeeeee sizeneee ay biktirdiniz ya. Hele iki yorum öncesine yildizli begeni aymak istiyorum ben 👍👍👍
Um07 sıkma canını canım olanda var olmyanda bnde birşeyi cann çok isteyince ve yiyemeyince bi yerini ellrsen olur diye bliyorum insanların hoşgörüsüz tavrlarınıda aldırş etme ve bnun için af bile dileme 🤗 klavye başında herkes atarlanır 🤭🤣 başka yazılarda susturulup burada patlmşlar belli 🤣 hayr yani şu güzel minnoş uygulamada bile atar yapabilen tek canlı kadın olablir 🤣🤣
deletedmom11 Estağfurullah 😊
Enmutluannee 😘 kınamadığını yaşamadan öLmezsin o zaman iyi birşey bu benm gibi oLcaksn demekki 😘😘 iyi sohbetler
Busranurkrts Teşekkür ederim 💕🙏
Enmutluannee Canım sorun değil patlamak isteyen insanlar bana patladı işte 😊