• Herkese teşekkürler laf yemek için soru sormadım cevap istemiyorum

Edirefp Hayır sonuçta oda anne ama herşeye kötü yorum yapıyo bilmediğin bi konuysa niye yorum yapar insan kadın iyi niyetle soru sormuş yüklenmisler kaynana konusuna tonlarca yazı yaziliyo saçma sapan seyler böyle sağlık konulari zorlarına gidiyo

Herkes baya gergin sanırım 😓 her kadın birbirinden farklı arkadaşalr yapmayın lütfen ya. Kimi pimpiriktir kimi çok rahat benim arkadaşım pimpirik diye 3 tane ayrı doktora gidiyor yani . Acil yazıldıysa bakarsınız konunun içeriğine önemsiz gelir çıkarsınız neden bukadar kabga halinr dönüştürüyorsunuz ki olayları? Hepimiz hamileyiz sonuç olarak gerginlik hepimizin bünyesinde mevcut ama karşımızdakine biraz saygı herkes herşeyi yazar burda ilginizi çeken konu değildir basit gelir konu o ayrı neden uzatıp büyütüp birbirinizi kırıyorsunuzki gerçekten üzücü

Sakin olun hanımlar herkes dilediği eleştiriyi yapabilir ama kötü sözlerle birbirimize yüklenmeyelim oluyor bazen bazı sorular saçma gelebilir bazılarına bazılarına nasıl mantıklı geliyorsa saçmada gelebilir insanlar eleştiredebilir hoşgörülü olalım birbirimizin eleştirilerine karşı her birimiz anne adayıyız ve gerginiz asabiyet sinirlilik oluyor kırıp dökmeyelim birbirimizi

Ben anlamadim yaa bu ciger icin gecerli bir sey mi? Elma yerken burnumu kasisam nolur? yada dediginjz gibi cilek yerken boynum kasinsa falan? Ilk defa duyuyorum

Ceren35 en yaygın ve bilineni ciğer ciğer yerken bir yerine dokunursan leke olurmus ne kadar doğru bilemeyiz

Damlaozddmr amaaan karışmıyorum artık üstündeki yoruma baksana cahiL demiş bana sanarsın oxford biLkent bitirdi prof oLdu başıma da beni cahiL görüyo kaç onun gibi çıkar cebimden biLemez hiçbi şekiLde neyse ya naparLarsa yapsınLar hakkaten doğuraymda onLar burda haLa birbirini yerken ben bebeğimLe uğraşayım gideyim 🤗🤗🤗

Allah’ın işine karışıp cinsiyet cinsiyet diyip fal açanlar batıl olmuyor mu ?bide soruyorlar doğru çıkıyor mu die Yazık vallaha kız ciğer dedi die neler yaptınız çok bilmişler sizi günah günah işiniz gücünüz laf atmak laf sokmak bilmişlik taslamak . Acil yazmak için konunun içeriği illa doğurmak mı olması gerekiyor şimdi de bu mu yeni modanız ? Gidin Kaynanasıyla problemli olanlara çatın onlar daha meraklı laf yetiştirmeye .

Enmutluannee hamileyim ve araştıran saçma sapan şeylere inanmayan bilgiye açık okuyan öğrenen bi hamileyim. Hem burda bu konuya tepki koyan ya da benim gibi görüşünü yazan kimse kaynana konusu acil falan demedi onların önemini savunanda olmadı onlarda saçma zaten ama onlara bi karşı çıkcak bi yorum yapmadım çünkü forumda konuşulmaz diye bi kural yok gün odası var ve belki kendini cok kotu hissediyo konuşcak kimsesi yok içini dökmek için yazdı ama bunuda kocasıyla boşanma eşiğinde olur şiddet görür falan öyle anlarım yani yoksa yok kocam surat astı yok kaynanam bebeğimize hediye almadım yok eltim bunu kıskandı yok kocam düşüncesiz sizinkilerde böyle mi bu tarz konular gereksizin en gereksizi. Ama şu an bu konuya yorum yapmamın sebebini belirteyim tabikide hepimiz anne ya da anne adayıyız hassas olduğumuz zamanlardayız kimse kimseyi kırmak istemez ve burda insanlar birbirine yardımcı olmaya çalışıyo ve benim aklıma acil diyince öncelikle kanama ve doğum geliyo evet uzaktan bunun içinde bişey yapamayız ama öyle şöyle bişey varki haftalar ilerledikçe ya da 2. Hamilelik olunca tecrübe oluşuyo ve kanama yaşayan kişi bunu tarif edince ona yorum yaparak sakinlesmesini sağlayıp doktora gitmesini tavsiye edebiliriz ya da hamilelikte olabilcek bi lekeyse üstüne görme gibi kendi yaşadığımız bişeyi anlatıp endişeliysen doktora git diyebiliriz ya da su gelmiştir nişan gelmiştir belki hiçbiri yoktur ama vaktidir sancıları vardır o zaman tecrübeli biri bişey diyip stresini alıp doktora gitmesini önerebilir aslında burda o acil duruma yardımcı olmaktan kasıt o kişinin panik olmamasını sağlamak ve yol göstermeye çalışmak çünkü insan panik olunca daha kötü olur sakinken daha iyidir. Bunun için bu konuya acil yazılmasına tepki gösterildi. Allah korusun ciğer yiyip kendini kötü hissetse kurması vs olsa bi fikir istese tepki veren olmazdı ama bi batıl inanca acil yazılınca insan takılıyo

Edirefp sen ne kadar saçma bi insansın ya ben yerden yere wurmadım saçma sapan geLipde üst üste yorum yapanLar we kabağın benm başıma patLaması oysa kızmış oLsamda normaL bi açıkLama yapan sadece bendim bu postta anca kawgaya geLiyosunuz we nasıL bir eLiboşLuksa onLarca msjı okuyosunuz sonra birde çemkirmeye zaman buLuyosunuz 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Herkes işine baksın biLip biLmeden karışmayın üsteLik ben postu açanLa kawga etmemişken size ne oLuyo hepiniz awukat kesiLiyosunuz postu açanLa gayet normaL konuşurken sen işine bak 🤛🏻

Fgm ben dediklerinizede tepki veriyorum nerden biliyorsunuz şu an bu konuya tepki verenlerin onlarada tepki vermediğini. tabikide hepimiz anne ya da anne adayıyız hassas olduğumuz zamanlardayız kimse kimseyi kırmak istemez ve burda insanlar birbirine yardımcı olmaya çalışıyo ve benim aklıma acil diyince öncelikle kanama ve doğum geliyo evet uzaktan bunun içinde bişey yapamayız ama öyle şöyle bişey varki haftalar ilerledikçe ya da 2. Hamilelik olunca tecrübe oluşuyo ve kanama yaşayan kişi bunu tarif edince ona yorum yaparak sakinlesmesini sağlayıp doktora gitmesini tavsiye edebiliriz ya da hamilelikte olabilcek bi lekeyse üstüne görme gibi kendi yaşadığımız bişeyi anlatıp endişeliysen doktora git diyebiliriz ya da su gelmiştir nişan gelmiştir belki hiçbiri yoktur ama vaktidir sancıları vardır o zaman tecrübeli biri bişey diyip stresini alıp doktora gitmesini önerebilir aslında burda o acil duruma yardımcı olmaktan kasıt o kişinin panik olmamasını sağlamak ve yol göstermeye çalışmak çünkü insan panik olunca daha kötü olur sakinken daha iyidir. Bunun için bu konuya acil yazılmasına tepki gösterildi. Allah korusun ciğer yiyip kendini kötü hissetse kurması vs olsa bi fikir istese tepki veren olmazdı ama bi batıl inanca acil yazılınca insan takılıyo

• Fgm bunu yanıtladı.
            • Fgm bunu beğendi.

deletedmom11 senin gibi birinin cebinden çıkacağıma cahil kalmayı tercih ederim ben. Kendini geliştirememiş biri benimle konuşamaz bile. Oxford mezunu değilim ama öğretmenim. Bi kariyerim var yani seninle aynı yerde değiliz olamayızda. Ama dünya küçük belki bugün bi öğrencimin velisi olabilirsin üzme kendini. Ve ayrıca bu forumdaki en gereksiz kişide sensin.

Edirefp nerden biliyorsunuz bu konulara tepki verenlerin kaynana ya da başka saçma konularada tepki vermediğini.tabikide hepimiz anne ya da anne adayıyız hassas olduğumuz zamanlardayız kimse kimseyi kırmak istemez ve burda insanlar birbirine yardımcı olmaya çalışıyo ve benim aklıma acil diyince öncelikle kanama ve doğum geliyo evet uzaktan bunun içinde bişey yapamayız ama öyle şöyle bişey varki haftalar ilerledikçe ya da 2. Hamilelik olunca tecrübe oluşuyo ve kanama yaşayan kişi bunu tarif edince ona yorum yaparak sakinlesmesini sağlayıp doktora gitmesini tavsiye edebiliriz ya da hamilelikte olabilcek bi lekeyse üstüne görme gibi kendi yaşadığımız bişeyi anlatıp endişeliysen doktora git diyebiliriz ya da su gelmiştir nişan gelmiştir belki hiçbiri yoktur ama vaktidir sancıları vardır o zaman tecrübeli biri bişey diyip stresini alıp doktora gitmesini önerebilir aslında burda o acil duruma yardımcı olmaktan kasıt o kişinin panik olmamasını sağlamak ve yol göstermeye çalışmak çünkü insan panik olunca daha kötü olur sakinken daha iyidir. Bunun için bu konuya acil yazılmasına tepki gösterildi. Allah korusun ciğer yiyip kendini kötü hissetse kurması vs olsa bi fikir istese tepki veren olmazdı ama bi batıl inanca acil yazılınca insan takılıyo

Esa en tepede yorumum war we aciL deyince baktm korktm cahiLce insanLara inanmayın günaha girrsnz dedim diye resmen üstüme saLdırdıLar we kınadıLar insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş şükürki Rabbim war !! SaLdıracak yer we işin boyutu saçmaLığa gidiyo nimetlere işeyenLere cinsiyet için hurafe düşkünLüğü edenLere test yaptırmadım sizce hamilemiyim diyenLere aciL yazdıkLarında tepki gösteriyoruz diye suçlu oLduk 👏🏻👏🏻 Uzun ama güzel yazmışın eline sağLık!!

Edirefp 😘 bende öğretmendim ama mesLek tercihimi başka yerde yaptm sen bi kere okuduysan benm 3 mesLeğm war boşuna şuyum buyum diye üste çıkma gereksiz insansın hadi iyi akşamlar !!!