Kızlar elinizin artığı ben biraz önce ciğer yedim ucundan ama as erme değil bu annemgil yapmış aldım ucundan ısırdım yedim 2 3 dakka sonra da burnum kaşındı kaşıdım ciğerin lekesi olur mu sizce yasayan varmı araştırma yapmıştım da leke olan diyen çok kişi var bende işte burnumu kaşıdım tedirgin oldum yaa böyle bir şey yasayan var mı 😕
Herkese teşekkürler laf yemek için soru sormadım cevap istemiyorum
Ya bende korktm acil diye baktm gözünüzü seweyim böyLe saçmaLıkLara inanmak insanı dinden çıkarır yapma böyLe şeyler kimseye de deme hem inanıp hem birine demek dahada günahtır batıL inançLara hurafelere inanma yahudiLerin inançLarıdır biz müslümanız bacım takma böyle şeyleri istersen bütün vucuduna sür ciğer sadece fazla yenildiğinde zararLıymış içindeki besinLer yüzünden onn dışnda bi sorn yok yani ben çilek yeyip her yerime sürdüğümü biLrm eLimi ama bebeğin süt gibi lekesiz yani 6 yaşnda haLa bi Lekesi yok
deletedmom11 Ben bugün aşırı gerildim ya 🙄 Tahammülsüzüm
deletedmom11 al benden de o kadar acil diye başlık açınca bakayım dedim. Neyse güzelce açıklamışsın sen ben yorum yapmıcaktım da dayanamadım yine iyice tahammülüm kalmamış 🙈
YazCilegi bugün mü 😂 beni hep deLirtiyoLar o değilde beni şikayet etmek için hususi başLık açan hatunLar biLe war takma kafanı 😂😂 bi yandan kurabiye yapıyorm bi yandan doLma bi yandan başka ne yapsam diye doLanıyorum sıkıLdıkça teLi aLıp beni deLirtecek ne war diye bakıyorum 😂😂
deletedmom11 Şimdi oldu mu acil yazdıysam korkacak bir şey yok ilk bebek olduğu için korktum yani sizin de böyle demeniz üzdü beni kusura bakmayın sormak hataydı iyi akşamlar
Um07 kızma cnm ama acil deynce bide başka postLarda deLirttiler burda patLamş gibi oLdm sen kusura bakma 😘
@Um07 canım içini ferah tut bişey olmaz inşallah çünkü pişmiş olan ciğer iz yapmaz diye biliyorum ama kanlı olsa sürdüğünde evet iz yapıyormuş oyüzden rahatlayabilirsin 🤗 kuzenim de mesela fark etmeden çilek yediğinde kolunu kaşımış kızında iz oldu kolunda dikkat etmek gerekiyor o kadar 🤗
Korkma canm ben alip yikayip pişirip yiyordum bile inanma oyle seylere