YeniGelinMeselesi @Selinmoon kııııız sende durumlar nasıl
Hoşgeldin 34 🫶🏻🐣 aynı haftalarda olanlar beklerim👋🏻
YeniGelinMeselesi aynen canım benim de oluyor bebek baskı yaptığı içinmiş . Vajina kemiğim ağrıyor resmen 😂 çok şükür az kaldı haaa 😍
Selinmoon ayy zaten pazartesiden beri aynı anda hem mideme hem aşağıya baskı oluyor sanki midemden güç alıp alttan fırlıycak gibi hissediyorum😂🤦🏻♀️ Cuma günü gidiyorum doktoruma kontrole randevu iptal olmuştu ya sekretere ulaştım erken gel sıra veriyim dedi sağolsun bakalım bebişko ne durumda ☺️ Akşam bebiş doğdu butonunu görünce nasıl içim kıpır kıpır oldu anlatamam 🥹
YeniGelinMeselesi ay iyi bari saçma sapan şey yapmışlardı randevunu iptal ederek . Sevindim canım 😍 doktorum bol bol dinlen istirahat et dedi , sende öyle yap zaten kontrole gidince doktorun söyler sana da . Bizimkinin kafası da büyükmüş 😂😂 ondan ekstra baskı hissediyorum 🥹
YeniGelinMeselesi 35+3 evde oturmaktan mı ne sancı bar ne bir şey :) cinsiyeti ne sizinkinin. Çok şükür bu haftaları görmüş artık nu 2 haftadan sonra erken doğum diye geçmiyor hamdolsun
Selinmoon eğitime gitmiş doktor o sebeple iptal olmuş neyseki cuma gidicez bakalım neler duyucaz😅😌 valla biliyosun zaten 31den beri evdeyim hep haftada 1 ya da 2 çıkıyorum evden o da ailelere gidip geliyoruz işte yatıyorm geri kalan😂 aa doğrudur tabii kilosu da olduğu için baskı artıyor sahi kaç kg olmuş öğrenebildin mi en son ben çok merak ediyorum yaa hala 10 gün önden mi gidiyor acaba diye 🥲😅
meryeemucr yok kııız alakası yok evde oturmakla ben 31den beri evdeyim işte yine kasılmalar vs oluyor bebişe bağlı bu😌 kız annesi oluyorum 🫶🏻 Sizin cinsiyeti ne😌 aynen zaten 36 dan sonra normal doğum zamanı geçiyor ya rahatlıycam az kaldı☺️
YeniGelinMeselesi anladım canım . Bakalım ben ne kadar dayanacağım 😂 yürüyüşe alıştım çünkü 😏 2400 gramdı canım . Güzel haberler al inşallah
YeniGelinMeselesi kızlar erken gelir diyorlar zaten erkek benim 😀 önceden çalışıyorken yine ağrı sancı oluyordu şimdi onlar da gitti 😀
Selinmoon valla evde durmak zor ama bebişler için mecbur dayanıyoruz Allahtan balkonum falan varda böyle karşısı açıklık çıkıp hava alıyorum arada😅 oh maşallah güzel güzel☺️ Amin canım inşallahh🙏🏼
meryeemucr evet birde şimdiki bebeler aceleci etrafımda 34-36 haftalarda doğum yapan çok var insan ister istemez korkuyor erken gelirse diye ama artık zamanına yaklaşıyoruz çok şükür rahatım biraz daha 😌
YeniGelinMeselesi iyi bari canım , aynen mecburuz 😍 sende haber ver bana gidince
YeniGelinMeselesi ben hiç rahat değilim gelen giden yok ama kıyafetleri falan yıkamadım çantam hazır değil 😀
YeniGelinMeselesi 34+2 bazen çok iyi oluyorum bazen tepetaklak oluyorum gece veya sabah tuvalete kalkarken çok zorlanıyorum mide yanması devam ediyor☺️
-Bebegin kanala yaklaşıyordur iyice yer açıyor kendine ondan olabilir
Selinmoon ah ah hamilelik günlerimiz bitiyor bile🥹 tabii haber ederim 😌
meryeemucr aboo geç kalmışın ya sen tedbirli olmak lazım valla belli olmuyor bebelere 😂
Ozgednc tuvalete kalkarken zorlanma sebebin nedir bende zorlanıyorum ama dediğim gibi alt tarafın ağrısından birde bel ağrısı var 🙃 öyle sanırım ya cuma günü kontrolde görücez bakalım neler yapıyormuş 😅🙃
YeniGelinMeselesi evet canım. Bundan sonra bebişlerle ilgili konuşuruz inşallah 🙏
YeniGelinMeselesi kasıklarıma ağırlık biniyor baskı oluyor bende karnımı alttan tutup kaldırıp öyle gidiyorum yoksa çocuk fırlayacak gibi oluyor kafasını tam dikişlere dayamış ondan öyleymis bizde dün gittik ☺️
- Düzenlendi
Selinmoon inşallah canım hayırlısıyla🌸🫶🏻