meryeemucr yok kııız alakası yok evde oturmakla ben 31den beri evdeyim işte yine kasılmalar vs oluyor bebişe bağlı bu😌 kız annesi oluyorum 🫶🏻 Sizin cinsiyeti ne😌 aynen zaten 36 dan sonra normal doğum zamanı geçiyor ya rahatlıycam az kaldı☺️
Hoşgeldin 34 🫶🏻🐣 aynı haftalarda olanlar beklerim👋🏻
YeniGelinMeselesi anladım canım . Bakalım ben ne kadar dayanacağım 😂 yürüyüşe alıştım çünkü 😏 2400 gramdı canım . Güzel haberler al inşallah
YeniGelinMeselesi kızlar erken gelir diyorlar zaten erkek benim 😀 önceden çalışıyorken yine ağrı sancı oluyordu şimdi onlar da gitti 😀
Selinmoon valla evde durmak zor ama bebişler için mecbur dayanıyoruz Allahtan balkonum falan varda böyle karşısı açıklık çıkıp hava alıyorum arada😅 oh maşallah güzel güzel☺️ Amin canım inşallahh🙏🏼
meryeemucr evet birde şimdiki bebeler aceleci etrafımda 34-36 haftalarda doğum yapan çok var insan ister istemez korkuyor erken gelirse diye ama artık zamanına yaklaşıyoruz çok şükür rahatım biraz daha 😌
YeniGelinMeselesi iyi bari canım , aynen mecburuz 😍 sende haber ver bana gidince
YeniGelinMeselesi ben hiç rahat değilim gelen giden yok ama kıyafetleri falan yıkamadım çantam hazır değil 😀
YeniGelinMeselesi 34+2 bazen çok iyi oluyorum bazen tepetaklak oluyorum gece veya sabah tuvalete kalkarken çok zorlanıyorum mide yanması devam ediyor☺️
-Bebegin kanala yaklaşıyordur iyice yer açıyor kendine ondan olabilir
Selinmoon ah ah hamilelik günlerimiz bitiyor bile🥹 tabii haber ederim 😌
meryeemucr aboo geç kalmışın ya sen tedbirli olmak lazım valla belli olmuyor bebelere 😂
Ozgednc tuvalete kalkarken zorlanma sebebin nedir bende zorlanıyorum ama dediğim gibi alt tarafın ağrısından birde bel ağrısı var 🙃 öyle sanırım ya cuma günü kontrolde görücez bakalım neler yapıyormuş 😅🙃
YeniGelinMeselesi evet canım. Bundan sonra bebişlerle ilgili konuşuruz inşallah 🙏
YeniGelinMeselesi kasıklarıma ağırlık biniyor baskı oluyor bende karnımı alttan tutup kaldırıp öyle gidiyorum yoksa çocuk fırlayacak gibi oluyor kafasını tam dikişlere dayamış ondan öyleymis bizde dün gittik ☺️
- Düzenlendi
Selinmoon inşallah canım hayırlısıyla🌸🫶🏻
Ozgednc yaa benimde öyle o zaman daha aşağı mı indi dersin zaten başı baskı yapıyor denmişti şimdi daha da baskı arttığına göre yola girmiş midir acaba 🤭
YeniGelinMeselesi Evet olabilir benim şuan o şekilde bekliyor ciğer geliştirici falan yapıldı her ihtimale karşı ☺️ 19 gün sonra doğum olacak eğer daha erken gelmezse tam 37de
Ozgednc ciğer geliştirici neden yaptılar kanala girdiği için mi ? Hayırlı zamanda gelsin ya şuan hem alttan baskı var mesela hem midemde geziniyor ayakları herhalde ittiriyor resmen midemi ya😂
YeniGelinMeselesi erken doğum riskim var o yüzden canım ☺️ o ayaklari ısıralimmm doğduklarında
Ozgednc anladıım zamanında hayırlısıyla gelsin inşallah bebiş ya ☺️ Evvet koklaya koklaya ısırıcam o ayakları 😍
YeniGelinMeselesi merhaba 33+5 olduk bizde ☺️ ağrının sebebi bebiş büyüdüğü için artık baskı yapıyor ya uyuduğunuz da O yüzdendir Mümkün ise bacağınızı yastık ile destekleyin