Bebiş doğdu butonuyla 34e geldik çok şükür 31de erken doğum olabilir dendi hem kilosu 10 gün önde hemde baş geliş olup baskı yaptığı için çok şükür riskli haftaları geride bırakıyoruz 😌🥹 Sorum şu 3-4 günden beri sabahları sağ kasık ağrısıyla uyanıyorum yataktan zor çıkıyorum resmen yürürkende zorluyor sağ kasığım ve aşağı doğru vajina yanındaki kemiğe doğru yani keskin bir ağrı sancı oluyor öğlenden sonra falan geçiyor bunun sebebi nedir sizde de varmı🙃
Hoşgeldin 34 🫶🏻🐣 aynı haftalarda olanlar beklerim👋🏻
YeniGelinMeselesi kızlaar kimse yok mu böyle kasıkta sancı kramp ile uyanan 🤦🏻♀️
YeniGelinMeselesi @Selinmoon kııııız sende durumlar nasıl
YeniGelinMeselesi aynen canım benim de oluyor bebek baskı yaptığı içinmiş . Vajina kemiğim ağrıyor resmen 😂 çok şükür az kaldı haaa 😍
Selinmoon ayy zaten pazartesiden beri aynı anda hem mideme hem aşağıya baskı oluyor sanki midemden güç alıp alttan fırlıycak gibi hissediyorum😂🤦🏻♀️ Cuma günü gidiyorum doktoruma kontrole randevu iptal olmuştu ya sekretere ulaştım erken gel sıra veriyim dedi sağolsun bakalım bebişko ne durumda ☺️ Akşam bebiş doğdu butonunu görünce nasıl içim kıpır kıpır oldu anlatamam 🥹
YeniGelinMeselesi ay iyi bari saçma sapan şey yapmışlardı randevunu iptal ederek . Sevindim canım 😍 doktorum bol bol dinlen istirahat et dedi , sende öyle yap zaten kontrole gidince doktorun söyler sana da . Bizimkinin kafası da büyükmüş 😂😂 ondan ekstra baskı hissediyorum 🥹
YeniGelinMeselesi 35+3 evde oturmaktan mı ne sancı bar ne bir şey :) cinsiyeti ne sizinkinin. Çok şükür bu haftaları görmüş artık nu 2 haftadan sonra erken doğum diye geçmiyor hamdolsun
Selinmoon eğitime gitmiş doktor o sebeple iptal olmuş neyseki cuma gidicez bakalım neler duyucaz😅😌 valla biliyosun zaten 31den beri evdeyim hep haftada 1 ya da 2 çıkıyorum evden o da ailelere gidip geliyoruz işte yatıyorm geri kalan😂 aa doğrudur tabii kilosu da olduğu için baskı artıyor sahi kaç kg olmuş öğrenebildin mi en son ben çok merak ediyorum yaa hala 10 gün önden mi gidiyor acaba diye 🥲😅
meryeemucr yok kııız alakası yok evde oturmakla ben 31den beri evdeyim işte yine kasılmalar vs oluyor bebişe bağlı bu😌 kız annesi oluyorum 🫶🏻 Sizin cinsiyeti ne😌 aynen zaten 36 dan sonra normal doğum zamanı geçiyor ya rahatlıycam az kaldı☺️
YeniGelinMeselesi anladım canım . Bakalım ben ne kadar dayanacağım 😂 yürüyüşe alıştım çünkü 😏 2400 gramdı canım . Güzel haberler al inşallah
YeniGelinMeselesi kızlar erken gelir diyorlar zaten erkek benim 😀 önceden çalışıyorken yine ağrı sancı oluyordu şimdi onlar da gitti 😀
Selinmoon valla evde durmak zor ama bebişler için mecbur dayanıyoruz Allahtan balkonum falan varda böyle karşısı açıklık çıkıp hava alıyorum arada😅 oh maşallah güzel güzel☺️ Amin canım inşallahh🙏🏼
meryeemucr evet birde şimdiki bebeler aceleci etrafımda 34-36 haftalarda doğum yapan çok var insan ister istemez korkuyor erken gelirse diye ama artık zamanına yaklaşıyoruz çok şükür rahatım biraz daha 😌
YeniGelinMeselesi iyi bari canım , aynen mecburuz 😍 sende haber ver bana gidince
YeniGelinMeselesi ben hiç rahat değilim gelen giden yok ama kıyafetleri falan yıkamadım çantam hazır değil 😀
YeniGelinMeselesi 34+2 bazen çok iyi oluyorum bazen tepetaklak oluyorum gece veya sabah tuvalete kalkarken çok zorlanıyorum mide yanması devam ediyor☺️
-Bebegin kanala yaklaşıyordur iyice yer açıyor kendine ondan olabilir
Selinmoon ah ah hamilelik günlerimiz bitiyor bile🥹 tabii haber ederim 😌
meryeemucr aboo geç kalmışın ya sen tedbirli olmak lazım valla belli olmuyor bebelere 😂
Ozgednc tuvalete kalkarken zorlanma sebebin nedir bende zorlanıyorum ama dediğim gibi alt tarafın ağrısından birde bel ağrısı var 🙃 öyle sanırım ya cuma günü kontrolde görücez bakalım neler yapıyormuş 😅🙃