• Gebelik
  • Hoşgeldin 34 🫶🏻🐣 aynı haftalarda olanlar beklerim👋🏻

YeniGelinMeselesi kasıklarıma ağırlık biniyor baskı oluyor bende karnımı alttan tutup kaldırıp öyle gidiyorum yoksa çocuk fırlayacak gibi oluyor kafasını tam dikişlere dayamış ondan öyleymis bizde dün gittik ☺️

Ozgednc yaa benimde öyle o zaman daha aşağı mı indi dersin zaten başı baskı yapıyor denmişti şimdi daha da baskı arttığına göre yola girmiş midir acaba 🤭

YeniGelinMeselesi Evet olabilir benim şuan o şekilde bekliyor ciğer geliştirici falan yapıldı her ihtimale karşı ☺️ 19 gün sonra doğum olacak eğer daha erken gelmezse tam 37de

Ozgednc ciğer geliştirici neden yaptılar kanala girdiği için mi ? Hayırlı zamanda gelsin ya şuan hem alttan baskı var mesela hem midemde geziniyor ayakları herhalde ittiriyor resmen midemi ya😂

Ozgednc anladıım zamanında hayırlısıyla gelsin inşallah bebiş ya ☺️ Evvet koklaya koklaya ısırıcam o ayakları 😍

YeniGelinMeselesi merhaba 33+5 olduk bizde ☺️ ağrının sebebi bebiş büyüdüğü için artık baskı yapıyor ya uyuduğunuz da O yüzdendir Mümkün ise bacağınızı yastık ile destekleyin

Sadeceanne2 maşallah size ve bebişe🌸 zaten hamile yastığı ile uyuyorum arkadan önden bacak aramdan destekli yani ama bugün özellikle çok arttı alttaki baskı canım acıyor artık ağrı yapıyor acaba diyorum zaten baş aşağıydı kanala mı giriyor napıyor bıdık😅

Sadeceanne2 erken doğmasından korkuyorum sadece onun dışında bu sancılar ağrılar çekilmeyecek şey değil de zamanla kavuşalım ya🙏🏼😌 cuma kontrolüm var doktoruma danışıcam egzersiz konusunu da bakalm

YeniGelinMeselesi bazen bu durumu ben de yasiyorum ozellikle karnim bu hafta cok acimaya batmaya basladi kalkip otururken zorlanma nefes darligi mide yanmasi bazen vajina ve kasikta ani bicak gibi sancilar tek duam zamaninda ve saglikla gelsin butun bebislerimiz🤲🏻💖

Ozlemdrn evet bazen karnımın sağ tarafına topaklanıyor kocaman şişiyor ve kaskatı kesiliyor bi ara daha çoktu enfeksiyon varmış idrarda onu geçirince kasılmalar azaldı

Ozlemdrn kaçıncı haftadasın ve doktoruna bunu söyledin mi vücut doğğuma hazırlıyor kendini demişti doktorum daha önce