Aylin969696 gozdeee41 @eceyc314 haberleselim burdan dogum oldugu gun insallah hepimizinki saglikla dogucak 😊
Cansu-11 Bende insülin kullanıyorum 35 haftalık hamileyim bebek çok hareketsiz normalde kaç saat hareketsiz kalıyorlar acaba benim dün o kadar hareketliydi sabahta iyiydi ama saat 2 den beri hareket etmiyor
Aylin969696 eceyc314 oglen dogum yaptim canim ama kuveze aldilar bizim bebisi cigerlerinde su varmis ne yazikki
Mercimeek Aysenuer ay yok ben çok uygulamadım Allah var en son doktorum arayıp seni öldürürüm demişti söskms
eceyc314 Bus0672 bende öyle ama son haftalarda ağrılarda arttıkça iyice modum düştü. Allah yardımcımız olsun🌸
_Mother_ gozdeee41 çok şükür canım dikkat edildiği süre sorun olmaz zaten sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🥰
Naciyemutlu Bernalts yani doktorlar 38. Haftaya kadar bekleriz dedi kendi sancınla geldi geldi yoksa suni veririz. Ama tabi bebeğin kilo durumu da önemli 4 ve üzeri olursa sezaryen olur ve 39 u hiç beklemeyiz dediler. Sanırım özellikle son iki hafta fazla kilo alınıyormuş. Annem de küçük kardeşimi 6 kilo doğurdu ve normal ama bilmiyolarmış o zaman şekeri var. Bizler iyiki biliyoruz ya yoksa çok riskli . 34 haftalık olduk bizde😇 şekerim de çok nadir açlıklar yüksek geliyo. İnsülin günde beş kez yüksek dozlarda vuruyorum mesela levemir sabah akşam 72 doz gibi.. Allah kolaylık versin doğumdan sonra eski düzenimize döneriz yani en azından dozlarım düşer. 33 haftalıkken 2300 dü bebeğimin kilosu. Her hafta kontrolüm var yakında daha net olur doğum şekli 💙
Sermec27 Dost genel anlamda iyiydi çok fazla sınırı geçmiyordum en fazla 170 lere çıkıyordu değerim 14 15 kez 140 170 arası görmüştüm
Sermec27 Dost ikinci oğlumda şekerim vardı doğum yaptım şimdi 3 yaşında şu an üçüncü oğluma hamileyim yine şekerim var 32+5 im
Bahar-sarioglu Aysenuer Bende diyet ve insülin vurduğum halde yuksek olduğu için bir hafta hastanede yattım o bir hafta beni de çok korkuttular söyledikleri şeyler sonra bir doktor da sürekli bu şekilde olursa sorun olur bir haftada bir şey olmaz dedi iki kere fetal eko yapıldı şeker bebeğin kalp kaslarını kalınlaştırma ihtimali oluyormuş çok şükür bizde promlem yok herşey yolunda çıktı Ama doğum sonrası gene kardiyoloji baksın dediler Hep iki hafta önde gitti oğlum iri bebek dediler suyum iyi şükür hiç fazla çıkmadı serklajim var o iyice kısalmış bebek dikişe dayanmış artık riske atamıyoruz yarın 37hafta oluyorum sezeryanla doğum yapicam Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🌸
Bahar-sarioglu Aysenuer 156,162,170,196,bir kerede 206 falan çıktı öyle olunca yatırdılar dozlar arttı sonra en fazla hep 142,yada 149 larda çıktı Şu son 3 gündür de açlık şekerim düşük çıkıyor