aysess Karam3838 benim sadece çatıya baktı açılmaya bakmadı canım :/ açılma olsa açıdan duramazdin dedi.
Nergs199 Rbyglc benimde aynı haftaya carsamba 39 haftalık olcak 3 gün önce bebek kilosu 3850 çıktı .daha da irilesır diyede korkuyorum .suni sanciyla doğum baslayilirmiki
Rbyglc Nergs199 vallaha iri dogmasın dan korkuyorsan yapamam diyorsan sezeryan iste ben sorucam doktora cok kilo alıyorsa 39 da suniyle sancı verin diye
MerveGmss zhmr baskı var işte kasılma var adet sancıları gibi sancılar oluyo ara ara birde popoma sancı giriyo bazende
MerveGmss zhmr doğumu kolaylastırması icin sancın baslayınca o otuda okuyup suya bırakıyorsun acılman çabuk oluyomuş ben kabeden getirttim ama aktarlardada var diyorlar canım
Merve1905 MerveGmss ya bise sorcam o popoya saplanan agri neden olurmus biliyo musunuz?arada bi oluyo sanki bicak soukuyorlar gibi hoplatiyo agri🤦♀️
aysess Rbyglc tabi ki , normal doğumunda çok riskleri var. Benim bebisin kilosu çok değil şuan , iki gün önce 3.100 su , kilo sorun olmaz gibi görünüyor ama bakalım nasip
MerveGmss zhmr canım ben sancım baslayıp evden cıkarken suyun icine koymayı düsünüyorum o cicek acıldıkca seninde acılman oluyomuş bilfiğimiz suyun icine bi kapta
Rbyglc MerveGmss ilk defa Altan rahime dogru sert bir ağrı oldu genel de sızlama oluyordu sükür geçti ama
Hulyaaaaa75 Kızlar ben bugun 37+0 oldum da bugn tansiyonm çkti kontrolde yukselirse dogum yaptırırlarsa 37 haftalk bebek kuveze girermi aizce cok korkuyrm sezryandan ya 😔😔 ama tansiyonm yukselnceds odum kopuyo ya bebegime bısey olrsa diye