gamze6606 aynen bizde 1 hafta 10 gün geriden geliyoruz. Biraz minyon olacak diyor doktorum. Ama ben korkuyorum sağlıklı doğsun diye dua ediyorum yemeğe yükleniyorum
Bebeğe Ne Kilo Aldırır?
- Düzenlendi
Azra8Engin beni de bugün biraz korkuttu aslında doktor karnın hiç büyümemiş, hiç beslenememişsin dedi. Üzüldüm de bebişe iyi bakamıyorum mu diye. Hâlbuki neredeyse 10 kg aldım, ailemde genetik, gebeliklerinde öyle kocaman karnı olmadı ablamlarin , doğumdan sonra hiç doğurmamış gibilerdi. insAllah hayırla ve sağlıkla doğarlar
gamze6606 amin inşallah. Ben 20 kg aldım sen yine iyisin😊 ayriyeten şunu da söyleyim. Evet bende canımı çok sıkıyorum deli gibi sürekli bebeğime ne kilo aldırır diye araştırıp herşeyi deniyorum ama, arkadaşım 3 4 hafta önce 2200 doğurdu 38 haftalık bebeğini, ertesi gün taburcu oldular. Yeğenim geçen sene 3700 doğdu 39 haftalık, 15 gün kuvezde kaldı. Sağlıklı olsunlar da kilo bir şekilde alırlar inşallah 🩷💐🥰
Demirayse23 yaa kıyamam bende 16 kilo aldım 35. Haftamdayım bebeğimin kilosu da 2.200 olduğunu söyledi. Doktorum ben baya aldım ama bebeğime aldıramadım 😞😞
Azra8Engin aminnn inşAllah, Rabbim sağlık versin onlara, bir çırpıda kolayca doğum yapabilmeyi nasip etsin bize de
Tugba_- biz ne kadar uğraşsak da Allah’ın dilediği oluyor, Elhamdulillahirabbilalemin vardır bunda da bı hayır belki de kilo almamaları onlar için daha hayırlıdır
gamze6606 amin inşallah
Kelebekmisaliihayat marketteki fiyata karstan getirtiyoruz taze kaşarı, zeytin de annem kırıyor yapıyor yeşilini, siyahi da köyden arkadaşın teyzesinden aldım . İsterseniz karstan aldigimiz yeri eşime sorar iletirim size
tgbmerve iletirseniz memnun olurum.
gamze6606 34’de bana da midesi küçük kilosu da az 2200 gr demişti doktor meyve ve kuruyemiş ye dedi 36’da gittiğimde 500 gr almıştı güzel almış dedi
Demirayse23 avakado bıle yemıstım bn ılk kızımda bn 60la doğurdum 2020kg oğlum olck 23 hftaym hc dkkt etmyorm şmdi hftasyla uyumlu gdyo kzmdan kılolu olck snrm
tgbmerve teşekkür ederim 🌸
yagmurrrra çok zararlı